Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Google Pixel topik
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Nokia N9 - az első mohikán
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scrager
csendes tag
Hello!
A problémám a következő. Van egy Leadtek PVR2000-es TVTuner kártyám, teljesen új, de mégsem müködik rendesen.
Elöször is a azoftver amit adtak hozzá (annak ellenére, hogy mindenki dicséri) nekem nem igazán jött be. Ez a winfast pvr2 amivel az a baj, hogy a tv csatornák képe vibrál, de általában csak akkor ha ablakokat mozgatok, klikkelgetek stb. Ha nem nyúlók a géphez akkor rendesen fut.Kiprobáltam a DScalar nevű progit is, az sokkal ritkábban produkál ilyet(talán egyáltalán nem is),viszont abban pedig nincs hangja az adásnak(beállítottam rendesen) Néha egyébként az egész képernyő bevibrál... VGA? TVTuner? Táp? Mi a ludas?
Másodszor a kép mínősége sem túl jó, bár ez a hagyományos tv-re is vonatkozik. Itt arra gondolok, hogy picit szemcsés a kép, sávosodik (azaz világosabb sávok futkosnak lefelé a képernyőn), úgyhallottam hogy ez földelési probléma és egy földhurok leválasztó segítene. Erősitőt már vettem az nem segített(9 felé van osztva a kábeltv) Kiváncsi vagyok a véleményetekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Yettel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen egeret válasszak?
- Crimson Desert
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Horgász topik
- TV-nézés digitális műholdvevővel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Cooler Master MasterFrame 700 ház / test bench
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest