Hirdetés
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
shtml
őstag
Lehet, én már jó régen vettem ott, amikor még a 366-os Celeron volt a sláger. Én mindenestere egy egész tálca garantáltan húzható processzort láttam náluk, mindegyikre rá volt írva, mekkora feszültségen bírja a megadott órajelet. Nehezen tudom elképzelni, hogy egy egész tálca processzort egyenként alaposan leteszteltek.
De ez régen volt, azóta fejlődhettek. Nekem akkoriban még azt mondták, amit fentebb leírtam. -
shtml
őstag
Én még régebben, Celeron 366/550-et vettem ott, kettőt is, hűtővel. Az alaplap egy máshol vásárolt BH6 volt, arra nehezen lehetett volna bármit is ráfogni, főleg amikor a két CPU közül az egyik atomstabil volt 550-en, csak a másik nem volt az.
De mondom, nekik nincs idejük alaposan tesztelni egy CPU-t. Ha elindul vele az OS, akkor nekik már jó. Ha meg valaki visszaviszi, max. eladják másnak. Ha az is visszahozza, akkor meg eladják sima processzorként. Így végül nem járnak rosszul, de korrektek - és a vevő is biztos lehet a dolgában.
Aktív témák
Hirdetés
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Assetto Corsa EVO
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon) 3dMark-al tesztelve!
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- Intel i5 és i7 procik (típusok és árak a leírásban)
- Intel Core I7 13700K - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.02.02. -ig - Eladó!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest