Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Magisk
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Még szerencse hogy Oldman kőagyú és csak Intellel foglalkozik..
-
Orc
senior tag
Kösz megvan
-
shtml
őstag
Lehet, én már jó régen vettem ott, amikor még a 366-os Celeron volt a sláger. Én mindenestere egy egész tálca garantáltan húzható processzort láttam náluk, mindegyikre rá volt írva, mekkora feszültségen bírja a megadott órajelet. Nehezen tudom elképzelni, hogy egy egész tálca processzort egyenként alaposan leteszteltek.
De ez régen volt, azóta fejlődhettek. Nekem akkoriban még azt mondták, amit fentebb leírtam. -
shtml
őstag
Én még régebben, Celeron 366/550-et vettem ott, kettőt is, hűtővel. Az alaplap egy máshol vásárolt BH6 volt, arra nehezen lehetett volna bármit is ráfogni, főleg amikor a két CPU közül az egyik atomstabil volt 550-en, csak a másik nem volt az.
De mondom, nekik nincs idejük alaposan tesztelni egy CPU-t. Ha elindul vele az OS, akkor nekik már jó. Ha meg valaki visszaviszi, max. eladják másnak. Ha az is visszahozza, akkor meg eladják sima processzorként. Így végül nem járnak rosszul, de korrektek - és a vevő is biztos lehet a dolgában. -
Notes
senior tag
Én annó Mklnd-ba mentem C1-es Northwood-ra vadászni. Mondom az eladónak hogy: megnézhetnék néhány 1.8-as P4 procit? Mire Ő szó nélkül átnyújtott egy C1-est. :)
Sok keresgéléstől mentett meg mindkettőnket. Tetszett a dolog. -
Apika
addikt
Itt szoktak lenni:
[L]http://www.silvercomp.hu[/L] -
Orc
senior tag
Szevasztok,
Tudtok, olyan boltot, ahol lehet tuningprocit venni?
Ha tudtok, akkor légyszi írjatok.
Orc
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest