Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Apple Watch
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Még szerencse hogy Oldman kőagyú és csak Intellel foglalkozik..
-
Orc
senior tag
Kösz megvan
-
shtml
őstag
Lehet, én már jó régen vettem ott, amikor még a 366-os Celeron volt a sláger. Én mindenestere egy egész tálca garantáltan húzható processzort láttam náluk, mindegyikre rá volt írva, mekkora feszültségen bírja a megadott órajelet. Nehezen tudom elképzelni, hogy egy egész tálca processzort egyenként alaposan leteszteltek.
De ez régen volt, azóta fejlődhettek. Nekem akkoriban még azt mondták, amit fentebb leírtam. -
shtml
őstag
Én még régebben, Celeron 366/550-et vettem ott, kettőt is, hűtővel. Az alaplap egy máshol vásárolt BH6 volt, arra nehezen lehetett volna bármit is ráfogni, főleg amikor a két CPU közül az egyik atomstabil volt 550-en, csak a másik nem volt az.
De mondom, nekik nincs idejük alaposan tesztelni egy CPU-t. Ha elindul vele az OS, akkor nekik már jó. Ha meg valaki visszaviszi, max. eladják másnak. Ha az is visszahozza, akkor meg eladják sima processzorként. Így végül nem járnak rosszul, de korrektek - és a vevő is biztos lehet a dolgában. -
Notes
senior tag
Én annó Mklnd-ba mentem C1-es Northwood-ra vadászni. Mondom az eladónak hogy: megnézhetnék néhány 1.8-as P4 procit? Mire Ő szó nélkül átnyújtott egy C1-est. :)
Sok keresgéléstől mentett meg mindkettőnket. Tetszett a dolog. -
Apika
addikt
Itt szoktak lenni:
[L]http://www.silvercomp.hu[/L] -
Orc
senior tag
Szevasztok,
Tudtok, olyan boltot, ahol lehet tuningprocit venni?
Ha tudtok, akkor légyszi írjatok.
Orc
Aktív témák
- I7 3770K és opciánilásan egy hozzá való top kategóriás Alpenföhn K2 hűtő eladó!
- AMD Ryzen 9 9950X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTOK! AMD Ryzen 9 9900X processzor GARI: 2026.01.30-ig
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest