- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Aktív témák
-
Fegyenc
csendes tag
A következő problémával járulnék elétek!
Vettem a következő konfigot:
-MSI DELTA-ILSR
-AMD XP 2500+ (Barton)
-2*512Mb 400Mhz DDR
-GF 4 Ti4200 8x
..és a hűtésnek is megadtam a módját, vettem egy Thermaltake Subzero 4G peltier hűtést, mondván hogy egyik kicsit feljebb tornászom a procim sebességét!
A huto teljesitménye valami brutális, ha csak netezek akkor 28-30C, egesz estés lanparty utan is csak 34-35!
Csak egy a bökkenő, ahogy feljebb rakom a proci FSB-jét, a gép rögtön megfagy, megáll és el sem indul addig amig le nem resetelem a biost! (Alapjarat: 1833Mhz)
Na most igy semmi értelme ennek a brutális hűtésnek!
Igy hozzatok fordulnek segitségért! Hogy lehet kiszedni Bartonbol a szorzózárat, vagy megkerulni vagy valami egyéb praktika!
VÁrom a javaslatokat! És előre is köszi! :U ha sikerul, vendegem vagy es sörre! :))
Fegyenc voltam
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sorozatok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest