- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
Fegyenc
csendes tag
A következő problémával járulnék elétek!
Vettem a következő konfigot:
-MSI DELTA-ILSR
-AMD XP 2500+ (Barton)
-2*512Mb 400Mhz DDR
-GF 4 Ti4200 8x
..és a hűtésnek is megadtam a módját, vettem egy Thermaltake Subzero 4G peltier hűtést, mondván hogy egyik kicsit feljebb tornászom a procim sebességét!
A huto teljesitménye valami brutális, ha csak netezek akkor 28-30C, egesz estés lanparty utan is csak 34-35!
Csak egy a bökkenő, ahogy feljebb rakom a proci FSB-jét, a gép rögtön megfagy, megáll és el sem indul addig amig le nem resetelem a biost! (Alapjarat: 1833Mhz)
Na most igy semmi értelme ennek a brutális hűtésnek!
Igy hozzatok fordulnek segitségért! Hogy lehet kiszedni Bartonbol a szorzózárat, vagy megkerulni vagy valami egyéb praktika!
VÁrom a javaslatokat! És előre is köszi! :U ha sikerul, vendegem vagy es sörre! :))
Fegyenc voltam
Aktív témák
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Asztrofotózás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Packeta
- Spórolós topik
- Linux kezdőknek
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged