- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazsnak
tag
-
Lazsnak
tag
válasz
darál0w #33564 üzenetére
koszi szepen a segitseget, nem gondoltam volna de sokat szamit, dead island SOKKAL jobb lett tole, joval folyamatosabb 1920x1200-on. Bar vicces ha belegondolok most tobb mint 1ghz tuning van a procin 2,4rol @ 3,5, ez a vizes h70 jol teszi a dolgat.
Koszonom szepen mindenkinek megegyszer.
-
Lazsnak
tag
lol most nezem ezzel a par hozzaszolassal kvazi-tag lettem, jo nekem
-
Lazsnak
tag
Sziasztok, kb 3 eve hasznalok egy q6600ot megvetel ota alapfeszen 3ghz-en megy, de lecsereltem a huttomet egy corsair hydro h70re es hat kellemesen megfelezodtek a hofokok alapon 30fok intelburntesttel pedig 58-60. Az uj huttom miatt tervezek egy kis plusz tuningot, jobban kihajtsa a 5870et, jelenleg 3,2ghz 1,35v-on, a gepem 24/7-ben zkatol (uj huttonek hala szinte hangtalanul
) mennyire tesz vaagy nem tesz jot ha allandoan tuninggal hajtom a cuccost 24/7be, mi az a feszemeles ami meg nem lenyeges? vki? tapasztalat? vagy csak aaz szamit hogy viszonylag normalis hofokokon menjen a tortenet es akkor mind1 a feszemeles.
Illetve biztos volt mar a topicban errol szo, ezert bocsi ha lama kerdes, de vmi progi amivel a stabilitasat megtudnam nezni? mint emlitettem jelenleg csak az intelburntestet tolom neki, legyen vmi viszonyitasom.
Elore is koszi a valaszt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Nintendo Wii U
- Videó stream letöltése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Chromecast topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest