- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reflax
tag
És az i7 950-emnek van e valami módja takarékosabbá és kevésbé hőtermelővé tenni hűtésen kívül?
-
Reflax
tag
válasz
Dauerstage #46681 üzenetére
Van valami mód, hogy megtudjam a legfirseb van e rajta?
-
Reflax
tag
válasz
Dauerstage #46679 üzenetére
A flashelés az hogy is megy?
-
Reflax
tag
válasz
Dauerstage #46675 üzenetére
1 évvel ezelőttig teljesen tökéletes volt minden, az utóbbi időkben van a hőprobléma. Tök mindegy, hogy 10% a procihasználat, akkor is az alap 75, a 80%-nál és felette pedig már 90 fok
Nos igen, az alaplapom felépítését látod a linken amit hozzárendeltem, ott az összes kis hűtőbordázott cucc is forró mint az állat amíg megy a gép természetesen.
megnéztem a proci hűtőbordáját, az pedig szimplán "kellemesen" meleg. De most hogy menet közben megdőltöttem a házat, úgy búg és pörög mint valami erőmű -
Reflax
tag
válasz
Dauerstage #46666 üzenetére
Kb másfél hónapos, ahogy elkezd sípolni, már kenem is újra
Előtte fél évente kentem vagy évente.
Bocsi a lin kitt van :[link] -
Reflax
tag
Üdv! Segítséget szeretnék kérni.
A config:
Alaplap: Super Micro X8SAX [link]
Proci: i7 950 3.07 GHz 4 mag 8 szál
RAM: 8 GB (2X2 és 1X4 GB) (1333Mhz-esek)
Videókártya: nVidia Geforce GTX 960 OC 2 GBA probléma: Sokszor előrfordult, hogy sípolt a CPU, mivel ugye 80 fok felett már megy a jelztés.
A proci mostanság minden gamenél 90-100 fok.
A képen látszanak az adatok. A venti is pörög mint az állat a SpeedFan szerint 2200 RPM-en is (a proci gyári hűtője). A pörgés játék idején természetesen állandó a legtöbb esetben.
A pörgés eléggé zabolátlan, mivel ha konkrétan semmit nem csinálok vagy éppen a képen láthatóan csak írok ide, megy a Batle.net letöltés, és fut a chrome ( de tök mindegy, hogy melyik böngészőt indítom el) A venti ezt produkálja:
Felmegy jó nagy RPM-re huzamosan 1-10 percig (változó mikor mennyi), majd rögtön hirtelen le, és ezt ismétli. Elég idegesítő, mikor azt hallom, hogy a helikopter a PC házban indul be mert folyton pörög mint az állat mondjuk 40 sec-en át majd gyorsan lemegy olyan 20-30%-os pörgésre, majd megint nagyon maxon pörög.
Segítene valaki, hogy mivel tudnám azt a tétlenség esetén is minimum 75 fokot lenyomni az ideális 40-50 fokra? Nagyon melegem szokott lenni amikor a gép semmit sem csinál, és szerintem jót sem tesz neki.
A KÉP:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest