- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
TESCO-Zsömle #46868 üzenetére
Megtaláltam. HWBOT.com. Apró betűkkel volt írva.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
IO.sys #46867 üzenetére
Arra gondoltam én is, de sehol se találtam AVG OC-t clock speed-del...
Olyat találtam ,hogy hány %-ot javulnak OC alatt bechmark-okban, de olyat nem, hogy átlag milyen órajelet érnek el.
hwbot-ot is néztem, de ott se találtam meg, amit kerestem, pedig ott van szűrés hűtések típusára. -
TESCO-Zsömle
titán
Sziasztok!
Volt régen egy oldal -nem feltétlenül kezdőknek- ahol a különféle HW-ekkel elért különfélre tuningeredmények voltak. Ezen az oldalon ki lehetett választani egyes termékeket, ahol aztán volt egy "átlag tuningeredmény", hogy az adott pl CPU-t átlagosan milyen órajelre tuningolták, ráadásul ez szűrhető volt hűtés szerint.
Elfelejtettem az oldal nevét... Ha valaki esetleg emlékszik még rá, vagy ismer hasonló oldalt, kérem ossza meg velem.
Elpre is köszönöm! -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Kean_Sorbo #44001 üzenetére
És nálad a hőmérséklet a korlátozó tényező, vagy más határba ütköztél?
Legalább azzal nem kell akkor bajlódni. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Speed® #43999 üzenetére
Egy 12+4 fázisú ASUS P8Z68-V PRO-t próbálok épp berántani alá, ha sikerül. Minden VRM-en saját borda, szóval elvileg bírnia kéne. Ennél feljebb már nem mennék árban, mert bár van fent pl Big Bang Marshal, de az már egy ilyen régi, ráadásul kényszer-megoldáshoz overkill lenne.
Igazából a legfontosabb, hogy akár 24/7 kibírjon stabilan 1-2 évet, de ezen belül határ a csillagos ég.
sz: Még annyit kérdeznék, hátha te jobban emlékszel: Nem tudod, hogy a 2500k-t sújtotta-e a ma oly elterjedt kupak alatti szar pasztázás? Készüljek-e kupaktalanításra?
-
TESCO-Zsömle
titán
Sziasztok.
Szerintetek vízzel meddig lehet elvinni egy 2500k-t, hogy azt 1-2 évig bírja? Mennyire nehéz azon a szinten stabil tuningot elérni?
Van valami howto, amit elolvashatnék?
Előre is köszönöm.
-
TESCO-Zsömle
titán
Szó sincs extrém hűtésről, csupán vízről. Bár a fagypont körüli hőmérséklet önmagában nem zárja ki a 24/7 üzemet.
Tisztában vagyok vele, hogy a processzor az enyém, és azt csinálok vele, amit akarok, itt most nem is jogi szempontból vitatjuk a dolgot. De szerintem ezzel te is tisztában vagy.
Tehát a vége 1.55V. Észben tartom.
-
TESCO-Zsömle
titán
Értem, köszönöm.
Azt esetleg meg tudnátok mondani, hogy egy Phenom II X4-esnek (E0 stepping, Thuban mag) mekkora feszültség számít veszélyesnek hosszú távon?
Szerettem volna megcélozni a 4.5GHz-es határt, de ott a legtöbb cpu 1.6-1.7V-ot kér.
Régebben nekem azt mondták, hogy egy Thuban magos dög simán menni fog 4.3-4.5GHz-et, ha le tudom hűteni.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
RetepNyaraB #36394 üzenetére
Nincs benne a processzorom.
-
TESCO-Zsömle
titán
Sziasztok.
Érdekelne, hogy ilyesmi toplista van-e nemzetközi. Jó lenne tudni 1-2 prociról, hogy alapfeszen átlagosan hol van a végük.
Előre is köszönöm.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
harry3 #29271 üzenetére
Ha nem lehet, akkor mi a bánatnak raktak rá két BIOS-t kapcsolóval?
Ezt nem nagyon akarom elhinni...
Mi az, hogy egy kártyát külső szoftverrel lehet tuningolni, de az elért stabil eredményeket nem lehet a BIOS-ba beállítani?
darál0w, mitkov77: Én úgy tudtam, hogy adott felbontáson a CPU-Limit jellemzője, hogy a grafikus beállításoknak nincs hatása az FPS-re.
Ha LOW-on VGA-limittel 20-30FPS-e van, Extreme-en még nagyobb Limitbe kéne ütköznie, aminek még kevesebb FPS lenne a vége. De azt írta, hogy kb ugyanannyi FPS-t kap.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
harry3 #29269 üzenetére
BIOS-ba hogy véglegesítsem?
6950, Kapcsolós, Unlockolt. Accelero Extreme hűti.
sz: Procira mostanság mit érdemes ráereszteni, ha stabilitást, esetleg HW-hibát szeretnék szűrni? Van egy ilyen gondom...
-
TESCO-Zsömle
titán
Üdvözlet.
VGA tuningban tudnak segíteni az urak?
Rég volt már dolgom ilyesmivel, nem tudom miként kezdjek hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest