Új hozzászólás Aktív témák
-
endruboy1
senior tag
Üdv!
Van nekem egy Phenom II X4-es procim és gyárilag 1600MHz-es memóriáim. Na most uyge alapból e mellett a proci mellett 1333 MHz-en jártak. A BIOS-ban találtam egy olyan lehetőséget ahol be lehetett állítani 1600 MHz-re (feszt hagytam autón, most 1.5V-ot kap Aida szerint, úgy mint 1333 MHz-en). Kicsit meglepődtem hogy ez ilyen egyszerű volt, most ez biztos hogy jó lesz így? -
endruboy1
senior tag
válasz
BigDarkJoy #36692 üzenetére
Azért írja ki hogy nem aktivált a win mert a win licensz nézi a főbb komponenseket a gépedben és az alapján biztosítja hogy mondjuk ne kerülhessen át egy másik gépre csak úgy a vinyó átdugásával például. Mikor kétmagosítod az neki olyan mintha procit cserélnél szvsz telepítsd újra a Wint. Vagy lehet hogy van valami módszer amivel rávehető újratelepítés nélkül de én azt nem ismerem.
Szerk.: Itt van pár tipp a húzáshoz: [link]
De csak óvatosan és tartsd szem előtt hogy minden proci más egy picit nem biztos hogy neked ezekkel a beállításokkal menni fog, fokozatosan növeld az órajeleket és mindig tesztelj utána és csak akkor folytasd ha stabil (ez fokozottan igaz a feszültség növelésére)!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Videó stream letöltése
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged