Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbalazs01
csendes tag
Sziasztok !
Vettem egy Asus Crosshair V Formula Z - alaplapot és mellé egy 8 magos AMD FX-8320 processzort. Tudom, hogy sokan nem szeretik az AMD - t de sajnos anyagilag csak ezt tudtam megengedni magamnak.
Szeretnék emelni a teljesitményén a proci unlocker kiadás, szoval addig tudom húzni ameddig bírja. Mivel egy Corsair H100i hűtésem van ezért gondolom tudnám bőven emeli az proci sebességét.
Azt szeretném megkérdezni, hogy ez miként lehetséges. Sajnos ennyire nem értek az alaplaphoz, pedig állítólag ezzel orba szájba lehet tunningolni.
Ha van valaki aki ért vagy neagyisten ugyanilyen konfigja van és tunningolva használja írja meg légyszives, hogy miként lehet belőni a dolgokat rajta.
Előre is köszönöm a segitséget.

Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- LEGO klub
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 2. és 3. generációs processzorok.
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő