- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kogyo66
csendes tag
Még egy utolsó kérdéssel fordulnék a szakértőkhöz és hagylak is titeket
Tjmax distance (távolság) meddig biztonságos? Pl: 20fok alá már nem szabadna menni?
Mert ugye igy teljesen biztosan lehet tudni hogy mennyire vagyok a kritikus értékektől és nem összevissza hömérsékleteket kapok. -
kogyo66
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #36505 üzenetére
Rendben, csak kicsit érthetetlen számomra ez az alacsony érték ilyen meleg időben.
Intel fórum szerint 90Fok a Tjmax mellesleg. -
kogyo66
csendes tag
Érdeklődni szeretnék hogy ezek az értékek igy normálisak? hogy lehetséges hogy 21 fok a CPU, miközben 41fokosak a magok és a hömérséklet a szobába 25-26 fok. Komolyan már nem tudom miben higgyek Tjmaxot 100-ra raktam de ez most lényegtelen.
Cpu: Q6600 9*333.
Vcore: 1,306
Összes hőmérséklet IDLE.A másik hogy oké az Intel szerint 90Fok a Tjmax viszont rengeteg helyen olvasom azt hogy 95-100 fok.
-
kogyo66
csendes tag
Sziasztok megint én vagyok
a Q6600-al
Na most az lenne a problémám.. hogy különböző hörmérsékleteket kapok különböző programokban a proci-ra
Aida64 szerint 30 fok körül van IDLE-ben egy kb 20-25 fokos szobában... nekem ez tűnik valószínűnek és az Aida 90 fok-ra állítja a Tjmax-ot
Realtemp szerint a Tjmax 100fok igy IDLE-ben 40 fok körül ugrál... terhelés alatt 75-öt is elérte.
Vcore: 1,36
Q6600 3,2ghz (8x400)Azt szeretném tudni hogy most melyik lenne az igazi és hogy mérjem hogy nem-e túl meleg a proci?
-
kogyo66
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #36337 üzenetére
Rendben
C2Q inkább, hisz ez egy Q6600 -
kogyo66
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #36332 üzenetére
Köszi a választ. Addig eljutottam már hogy 1,31V-al megy a 3Ghz de ennél többet nem akar menni... próbáltam 8*400-al 1,35V-al de kék halált add amikor futna az IBT. 3,2 vagy 3,4 lenne a cél, mert még van benne kakaó a hűtés is bírja. Elgé tanácstalan vagyok most.
-
kogyo66
csendes tag
Hello!
Tanácsot szeretnék kérni egy kicsit tuning-ban. Adott egy Q6600-as proci (G0) egy Asus P5Q (p45) alaplapban. Érdeklődnék hogy mennyi lehet a maximum amit kilehet hozni belőle egy CM Hyper TX3-as hűtővel? most 3ghz-en fut (9*333) Auto Vcore beállítással és igy 1,41 voltot vesz fel, ezt egy kicsit sokallom és terheléssel közelít is a 60fok-hoz. Szerintetek mennyire lenne érdemes lejjebb venni? Illetve mennyi esély van hogy 3,2 vagy 3,4-en tudom futtatni?
Linkelek képet
http://noob.hu/2012/07/12/cpu.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest