- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
papaizsolt
tag
[link] adtam neki feszültséget ,külön külön kipróbáltam a ramokkal de nem mükszik
-
papaizsolt
tag
Üdv az uraknak !
Szeretném húzni a mostani procimat E3300 celeron ami egy Asus P5Be-Plus lapba ketyeg.
Először megpróbáltam húzni,de nem sikerült .Vissza osztottam a ramot ,pci lefixáltam 33,3 ra ,PCIe 100ra ,procit 2,5GHZ ről 3 ig akartam húzni ,feszkót nem állítottam sehol, lehet az alaplapnak állítani ,procinak ,ramnak .Na most az a gond ugye nem adtam neki semmi feszültséget és nem értem miért nem megy feszültség emelés nélkül 500MHZ .Megcsinálom a beállításokat nyomok egy F10 elmenti majd mikor indulna a gép leáll és ez folyamatosan . Nem értem mi a gond ,aki jól tolja ebben a témában az mondjon valami okosságot ,köszi
Am az igaz ,hogy feszültség emelés kinyírja a procit és az alaplapot ? -
papaizsolt
tag
Helló !
Tényleg függ a chipset hűtőtől a proci tuningolása ?
-
papaizsolt
tag
válasz
darál0w #18017 üzenetére
hát az az igazság hogy nem tudom ,biosban nem lehet ezt állítani ( a feszültség növelést )
megnézni meg nem tudtam a feszt mert az xp ig nem jutott el .ez a BIOS nem ír szinte semmit cpu beállításoknál a szorzót lehet növelni csak ,meg pcie frekvencia / agp/pci frekvencia ,meg egy hőmérséklet limit van ott más nincsen.VTT és MCH ez nekem kinai azért ilyen szinten nem tudom mi mi . -
papaizsolt
tag
Helló!!
elkélne egy kis segítség mert nem tudom mi lehet a gond ,szval az lenne a gond felhúzom a procit 2,8GHz ról 3gigáig addig megy és stabil de azért többre vágyon és felhúzom 3,2 ig de akkor márt hibát ír
eboot and select proper boot device ,és nem megy tovább ,nem tudom mi okozza a hibát kérdeztem márt az alaplapos topikban is tuningosba is de nem tudtak igazából segíteni ,biosban a boot sorrend az jó 1dleges a HDD ,de úgy sem jó ,
egy 500GB os vinyom van ,
-
papaizsolt
tag
válasz
fenergie84 #17711 üzenetére
különben ,szerintem a ramal valami nem kóser mert 667MHZ nem szabadna hibáznia ,másik rammal nézd meg ha tudod egyből kiderül
-
papaizsolt
tag
válasz
fenergie84 #17707 üzenetére
tuti hogy jó az a ram ?
de én az mondom állítsd a biost alap beállításokra majd úgy nyomd fel a frekvenciáját a ramnak
-
papaizsolt
tag
sziasztok !!
Olyan problémám lenne ,hogy felhúzom a procit 2,8ról 3,2 ig de "letiltja" valamiért az 500GB vinyót biosba látja ,de a windowst nem akarja olvasni róla ,ennyire nem bírná a tuningot a proci ?.3.0GHZ fel tudom húzni gond nélkül de én 3,2 ig akarom minimum ,akinek van valami jó ötlete kérem ossza meg ,köszöntem !
-
papaizsolt
tag
válasz
papaizsolt #16743 üzenetére
de tápért szerintem felesleges kiadni 10-15 ezret
-
papaizsolt
tag
válasz
darál0w #16736 üzenetére
MTECH 450W (Mercury M-Tech 450 W, (12) S-ATA, PCI-E, 20+4 )
hát am ja téllég nem a leghűvösebb darab de most vettem egy 14 cm es ház hűtés ami faragott jócskán a hőfokából prime95 max terhelés alatt 56fok szerintem ettől a procitól jóó .
am akarok rá venni majd egy komolyabb hűtést .http://prohardver.hu/teszt/fel_tucat_eros_processzorhuto/smithfield_helyett_kentsfield_es_uj_ventilator.html
"ezek a smithfield tényleg melegednek "
-
papaizsolt
tag
mennyire árt a procinak a tuning ???érdemes szerintetek ?
-
papaizsolt
tag
válasz
darál0w #16728 üzenetére
akkor most kérnék ,meddig húzzam a pentium dual core (820 as) pocimat ? múltkor 3,5ig húztam .Aztán bese akart indulni a gép resetelni kellett az alaplapot
. 3.0 GHZ megy stabilan de azzal nem vagyok előbbről .3.0GHZ 1600 pont a 3dmark06 ban
intel alap 775 gyári cooler van a proci
-
papaizsolt
tag
Szisztok !
Én azt mondom nem érdemes húzni a procikat sokal előbb megdöglenek .
Anno volt egy 7600GT meg egy intel celeronom 2,66 os volt felhúztam 3,2 ig stabil volt meg minden 3dmark alatt se volt semmi egyszer csak a 7600 GT elkezdett haldoklani (szemetelni) gyorsan vissza vettem alapra a proci óra jelét aztán nem szemetet ....2hónapra rá kinyiffanta proci még meg van a polc alján annak semmi baja
attól az 500 mhz tól nem lessz sokkal jobb ,és nagyon jobb se .szerintem de ha valakinek más a véleménye akkor ossza meg .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest