- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamast2
csendes tag
válasz
Dijundisun #41216 üzenetére
Ha 200 -tól 400-ig lehet állítani a proci frekvenciáját, akkor még van benne bőven tartalék, mert most csak 200-on van. Ez a gyári beállítás. Ráadásul alapjáraton a hőmérséklete kb. 2 fokkal magasabb a szoba hőmérsékleténél. Amikor 220-ra állítottam érezhetően gyorsabb volt a gép, de nem nagyon akart elindulni.
Viszont nem tudom melyik a feszültsége, állítani lehet, de hogy most mennyi azt nem tudom és félek, hogy vagy túl sokat, vagy túl keveset adok rá. Van egy olyan, hogy 1,2VNBSB. Ez lenne az? -
tamast2
csendes tag
A processzor AMD Sempron 3200+
A memóriám az két darab 1 GB DDR2
Az alaplapot nem tudom, mert semmilyen programot nem tudok letölteni most. Valamiért nem engedi egyik böngészőm sem, hogy megjelenítsem az oldalt, de még a google-t, vagy az e-mailcímemet sem!
Mióta állítgattam a gépen azóta nem megy. Nem biztonságos a webhely, állandóan ezt írja ki.
Ki kellett vegyem az alaplapból az elemet, mert nem is akart újraindulni. Most a BIOS -ban visszaállt minden a gyári beállításra és így megy. De a webhelyekkel mi van, azt nem tudom. -
tamast2
csendes tag
Sziasztok! Két kérdésem lenne egyenlőre :-)
A processzornál a CPU frequency -nél azt írja, hogy min. 200, max. 400. 200-ra volt beállítva gyárilag. Ez azt jelenti, hogy 400- ig állíthatom nyugodtan?
A másik kérdésem meg az lenne, hogy a CPU feszültséget nem találom. Mindenütt azt írja, hogy automatikus, de hogy mennyi, azt nem írja sehol, így nem tudom mennyit lehetne még adni rá, ha nem indul a gép rendesen. Sokat sem szeretnék, mert félek, hogy leég, vagy túlmelegszik.
Egyenlőre a frekvenciát 220-ra állítottam és 9 szorzóval hagytam, de nem indul újra (nem restartolható), csak ha kikapcsolom és aztán vissza, viszont nem sokat de érezhetően gyorsult a gép.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest