- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoDWaW07
őstag
Rendben, köszönöm a válaszokat, nemsokára a rendes hűtőt, addigs undervolttal próbálkozom, 1.208 V-t bírta stabilan 3207 Mhz-en, ez mennyire számít jó eredménynek ennél a procinál?
-
CoDWaW07
őstag
válasz
#97716736 #40422 üzenetére
Úgyérted hogy néztem-e róla tesztet hogy a konkrét processzortípusról, vagy pedig pontosan arról amelyik nálam van, pl ha használt akkor előző gazdától?
Baltoafarkas: Egy Phenom I C4 9**-as, ha pl. tegyük fel mondjuk a "gagyi" lapban max 3.8 Ghz-et megy stabilan, akkor rendes lappal lehet nyerni még 200-300-400 Mhz-et? -
CoDWaW07
őstag
Üdv mindenkinek!
Egy gyors kérdés: Az alaplap minősége-chipsete mennyire befolyásolja egy szorzózármentes proci tuningolásának az eredményét? -
CoDWaW07
őstag
Üdv mindenkinek!
Lenne egy 2 magosított Sempron 140 ( Athlon II X2 440) , Asrock 785GM-S3-mas alaplapban.
A gyári 2.7Ghz-es órajelről 3.75 Ghz-ig sikerült felhúznom , 1.48V-os fesszel stabil ,terhelésen 60 fokos,1 órás prime megvan, viszont innen följebb sehogy sem akar menni. Próbálkoztam már úgy hogy vettem a HT link szorzót is, illetve a RAM órajelet is, de sehogysem sikerült stabillá alakítani. Szerintetek ez lenne a maximum amit bír, vagy más megoldással/hardver cserével esetleg többet is bírna?
előre is köszönöm a segítséget -
CoDWaW07
őstag
Egy jobb hűtővel kb meddig tudnék elmenni?
-
CoDWaW07
őstag
Szép jó reggelt mindenkinek!
a B55-ömnél felvettem a szorzót 17.5-re szval 3500MHz-en futkos most a proci
Benyomtam Prime95-ben egy kis Small FFTs-t , és kb 5-10 perc múlva lekapcsolt a gép
mitől lehet ez? -
CoDWaW07
őstag
-
CoDWaW07
őstag
válasz
darál0w #19389 üzenetére
főleg a B+-os, haverom agyonfeszelve 3Ghzig tudta nyúzni nagynehezen,helyette vett egy Q9xxx-ret és ugyanazzal a géppel meg neki 3.8-4Ghz-en
Annyit szeretnék kérdezni tőled,h szted mi akadályozza azt h a konfigomban 3.8Ghz-nél tovább nem tudom húzni 2 magon sem, úgy h csak szorzót növelek:S
Gépem:
AsRock M3A790GXH/128M - X2 555 @ B55 gyári hűtővel
2GB DDR3 Kingmax FLFE85F-B8MH9 9-9-9-24
MSI 9800GTX+ t2d512
Lehet a hűtő nem bírja? -
CoDWaW07
őstag
-
CoDWaW07
őstag
Kb így kéne kinéznie alapon -
CoDWaW07
őstag
válasz
nrichard95 #19123 üzenetére
Lényeg h biosban kell többnyire(persze van olyan gyártó aki kiad különOc progit CPu-hoz is),Ha a nem a szorzót növeled,akkor előfordulhat h a Ramokat vissza kell majd h oszd,(nekemis ilyen RAMom van és elég sokat próbálgattam ameddigre rendesen ment)
-
CoDWaW07
őstag
na hölgyek ,urak,!
koczkák és félkoczkák!
Visszatértem! -
CoDWaW07
őstag
na megjöttem
-
CoDWaW07
őstag
ja még annyi hogy esetleg NB voltage-t ne elemjek?
-
CoDWaW07
őstag
4 perc 4 magos teszt után :
-
CoDWaW07
őstag
helló mindenkinek,szeretnék tuningolni
a gépem:
CPU: AMD Phenom II X2 555 Black Edition @ X4 B55 gyári hűtő
alaplap: AsRock M3A790GXH/128M
RAM: Kingmax Semiconductor FLFE85F-B8MH9 CL9A proci alapba 3.2Ghz és szorzót emelve 16x-ról 18.5re ,és BUs speed-et 200-ról 203-ra tudom kihozni a maximális órajelet stabilan
már 3800mhz-nél kék halált dob be a gép ,a windows betölt,de ahogy beindítom a tesztet ,rá 1-2 percre ...
valakinek van tippe hogy miért nem bír többet?
Előre is köszönöm minden választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Xbox Classic / Xbox 360
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BIOS topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Xbox Ultimate előfizetések
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged