- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgamez
tag
Vettem egy Gigabyte z77-ds3h lapot egy i5 2500k procival. Először alapon használtam, ment is stabilan. Gondoltam megnézem mit tud húzva. A fórumon olvastam hogy viszik simán a 4500 környékét. Én megpróbáltam a giga saját progijával húzni, ami három beállítási lehetőséget enged. A középsőre tettem ami 4000 Mhz re állította be. Először el is indult, mentek a tesztek játékok minden. Viszont mikor legközelebb kapcsoltam volna be akkor jött a probléma. Gép bekapcs csippan 1 et, majd lekapcsol és ezt folyamatosan egyfolytában. Nyomtam resetet nem segített, csak az ha az elemet kivettem. Mikor sikerült elindítanom akkor megint ezt az értéket állítottam be amivel ment is. A legközelebbi bekapcsoláskor megint gond volt, mivel azt írja hogy nemtalálja a hdd-t, amire azt hittem tönkre ment (1TB). Alapból a sata0 (ami ugye sata3) volt, ott nem tudtam a gépet így elindítani. Próbából áttettem a sata 2 (ami sata2) es portra, így már ment is. Használtam is pár napig gond nélkül, most viszont megint előjött ugyanaz a gond, hogy csak próbál elindulni a gép. Valamit nekem kellene még beállítanom a biosba? Ezelőtt AMD-s rendszereim voltak azoknál ha sokat húztam a procin akkor megfagyott. Itt így jelentkezik ha nem bírja a proci? A stabilitás fontos lenne, viszont ha van extra teljesítmény a prociban akkor szeretném kihasználni. A hűtő egy Cooler Master TX3 as.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest