- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
spdrfx
tag
mar megvan
-
spdrfx
tag
K10 stat altervativajat keresem, multkor olvastam itt rola, csak nemtom mar hogy hol volt
Ket erteket lehet megadni szorzonak, azok kozt valt.
Egyebkent k10statrol valami olyasmi tapasztalat nincs hogy ujraindul neha (napi 1x-2x) a gep? -
spdrfx
tag
válasz
bulgesz #10253 üzenetére
Hat az igazat megvallva enis csak akkor jottem ra hogy "keves" mikor elszallt a particio. Ezzal az a baj hogy nem tudod ugy kitesztelni mint a proci stabilitast pl.
Mostmar arra azert figyelek hogy a PCI frekvenciat fixen 33MHz re be lehessen allitani, ha ez nemmegy akko nem allitok FSBt. Ha black Edition procid van akkor sztem a szorzohoz azert hozza lehet nyulkalni..
Kicsit tulreagalom a dolgot, marmint ezt az FSB allitast, csak az adatvesztes a legkellemetlenebb dolog, tehat en inkabb nem csinalom. Volt par lapom aminek semmibaja nem volt, ez volt a tobbseg, de 1-2 kivetel epp eleg hogy ovatos legyek. (legutobb egyebkent ugy 3 hete volt vmi olcso(11k s) MSI lapban. 200@224 es FSB nel.)Thome milyen lalaplapod van? amd overdrive nevu progit probaltad? /mast nemtokmondani nincs laptopom/
-
spdrfx
tag
válasz
holecsko10 #10251 üzenetére
Hello!
A memorianak (ddr2 voltage) adj 2V max 2.1V ot va nincs hutoborda. Ha van akkorsem biztos hogy erdemes tobbet adni. Ez csak akkor kell majd ha a memoriaval is szeretnel jatszani, illetve ha FSBt (ami alapban 200) emelsz.
A Procid alapfeszultsege ha joltudom 1.35V, ezzel a hutovel sztem birnia kellene a magasabb magfeszultseget is, 1.4-1.45 de tapasztalat hogy ettol tobb mar nem hasznos, legalabbis nalam az 550BE proci 3800mhz en 1.43Von megy, fesz emelessel mar sokat nem lehet kihozni belole.
Az AI tuningot felejtsd el!
Ha FSB-t emelsz akkor a NB voltage hez is hozza kell nyulnod, egyik topicba vitatkoztunk, nalam ez 1.1V az alap, a sracnal meg 1.2V, szoval nemtudom neked mennyire kellene tenni, az alaptol szamitva +0.1 max! 0.15V legyen, de vigyazz vele mert ami az alaplapon van hutoborda(a nagyobbik) az melegedni fog elegge! nem art egy ventillatort rakni ra ha nincs gyarilag. Eleg ha egy kicsit porog hangtalanul, csak fujjon valamit.
HT voltage nel is ervenyes hogy az alaptol +0.1 max 0.15V.
Javaslom hogy a melegedest figyeld mikor teszteled, ittvan tesztprogram ezzel elegjol le tudod terhelni a procit. [link]
Eleinte erdemes kezzel is fogdosni a bordakat, vagy legalabbis en fogdostam mert annyira nem bizok a homerokbenMost nezem: Ram: 3 db. Corsair Value Select VS1GB667D2
3db?! erdemes lenne megegy ilyen ramot venni es akkor mennenek dualban. Meg parosaval szoktak, ramoknal nem igaz hogy harmasban szep az elet
/jo most tuti megkapom hogy van ddr3 3csatis lap=] /
-
spdrfx
tag
válasz
bulgesz #10245 üzenetére
Hello! egy ilyen procit (e6550) ocsemnek 3.4ghz re lottem be, feszemeles nelkul. sokat nem szenvedtem vele, illetve nem tudtam mert ez volt a vege. mem idoziteseket allitottam at meg az fsb t. ha jolemlekszem 480 korul.
Egyebkent valszinu az alaplap nem birja tovabb, hiaba emeltem feszt a procinak nem volt hatasa. Egy hypertx huto van hozza, 4500HUF ert vettuk, 50-55 fok terhelten, sajna pontosan nemtom mar.
Amugy csak "jobbfajta" alaplapokban erdemes huzgalni a procit, mar 2x jartam ugy hogy elszallt a vinyom tole, azaz nem birta olvasni, 2 nap volt mire le tudtam menteni ami fontos volt.. Szoval csak ovatosan ezzelis..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózatokról alaposan
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby rádiós topik
- FOTÓS beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest