- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Werkly
őstag
Próbáltam az adatlapomon lévő cuccnál, hogy CPU cache/core 2,225 V-ot adni de kifagy Aidaa alatt! Alulfeszelést akarnék de lövésem sincs miket kéne belőni a BIOS-ban! Hagyjam inkább vagy túl komplikált ha nem vagyok képben? Szerintem az Auto gyári paraméterek sok feszkót adnak a procinak! HWinfo szerint magasnak látom!
-
Werkly
őstag
Manual fesszel próbálnám ki a CPU-mat a lapommal. (nem OC hanem alulfeszelés alapórajellel) Ehhez milyen értékeket kellene megadni és mely "menüpontokban" a BIOS-ban? Kösz az iránymutatást!
-
Werkly
őstag
Nem annyira tuning kérdés de fölteszem! Adatlapomon lévő CPU pl. AC Odyssey, NFS Payback alatt throttlingol néha rendesen. Pedig nem magas a hőfok! Alapon van noncs OC. Mit kéne állítani BIOS szinten? Thermalt próbáltam, hogy ki majd be utánna jó lett. De nem merem piszkálni nehogy ne legyen védelem a hőfok miatt! A BIOS is default beállítás. Valami power gond lehet a durva throttling akkor? Vagy CPU hiba? Kösz!
-
Werkly
őstag
P8Z77-V lapnál ha Manualra rakom az OC-t alapból 4200-at céloz meg a CPU-m (3570K) Ez alap induló gyári OC az Asus lapnál? Vagy külön kéne állítgatni vagy "Ő" fixre lövi be a CPU-t azon az órajelen? Kösz!
-
Werkly
őstag
Az normális, hogy a konfigomban lévő cuccnál ha AI Tweakerben minden auto állásban van akkor a CPU-m 2,26 GHz-en indul a 2,83 helyett? Ha FSB 333MHz-en van és a többi auto-n akkor az az órajel az alap. Várnám a segítséget illetve az észrevételt. Vagy ez így normális, hogy ennyire visszavesz auto-n? Kösz!
-
Werkly
őstag
Asus P5Q Deluxe lapnál ha csak az FSB Ratio-t állítom akkor feszt emel automatikusan a lap vagy sem?
-
Werkly
őstag
Alapfeszen terhelve 1.300V normális egy Q9550-nél?
-
Werkly
őstag
BIOS lehetőségeim a tuning menüpontban:
CPU Voltage
This item allows you to select CPU Voltage Control.
Options: Default (Default) / +5% / +10% / +15%
FSB Voltage
This item allows you to select FSB Voltage Control.
Options: Default (Default) / +0.1V / +0.2V / +0.3V
Chipset Voltage
This item allows you to select Chipset Voltage Control.
Options: Default (Default) / +0.1V / +0.2V / +0.3V
Memory Voltage
This item allows you to select Memory Voltage Control.
Options: Default (Default) / +0.1V / +0.2V / +0.3V / +0.4V / +0.5V / +0.6V
A CPU-nál lévő miatt nem mertem babrálni!
Ötletek ami még "elfüstölésmentesnek" tűnnek?
Kizárólag kíváncsiság nem létfontosságú! (konfig-adatlapon!)
Lehetne húzni kissé?
Köszönöm! -
Werkly
őstag
Ha egy LGA 775 lapon egy Q6600 (TDP max. 105W) CPU-t húzni is akarok kicsit akkor milyen hűtőt ajánlotok a "vashoz"? Ez mondjuk jó? Napersze ha elfér a lapomon?!
Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2
Kösz a válaszokat! -
Werkly
őstag
Helló!
Kérdezném tőletek, hogy Q6600 CPU-t gyári hűtővel meddig szabad meghúzni és hogyan? AW 9D-MAX a lapom de ha BIOSban (Phoenix) átállítom a 272 értéket mondjuk 333-ra akkor sípol a BIOS és rebootolgat csak a gép. Ha kissebb értéket állítok be akkor meg kékhalál! A CPU feszt is állítottam de akkor is ezek voltak! Hogyan kell ezt profin csinálni? Egyáltalán lehetséges vagy jóval több "buherálás" kell hozzá mint azt gondolnám? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- OLED monitor topic
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Gaming notebook topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Windows 11
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest