- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gabbó
csendes tag
Csak az Everest nem érzékeli az 1.mag munkáját, amd power monitor már igen.
A ramok visszaosztásával is reset van, még a feszt is tovább vittem 1.425ről 1.45re az eredeti 1.35höz képest. Így már javult, tovább bírta orthos alatt, de 5perc így is kiakasztotta. Itt meddig mehetek el?
Egyébként meg ha csak 3.0GHzre viszem, akkor semmi mást nem kell ahhoz állítanom, h stabil legyen. Lehet h ott van a korlátja. -
gabbó
csendes tag
-
gabbó
csendes tag
Mi lehet még mindig a gond?
5600+ proci felvéve 2.8GHz-ről 3.2GHz-re, 1.35V-ról 1.425V-ra, már a HT-t is előhoztam rejtett menüpontból és az is 5-ről 4-re csökkentve, a memória is kapott 1.8V-os feszre még 0.2V-ot, de még így is resetelget tesztek/játékok alatt a gép.Illteve az miért van h a 2. mag dolgozik csak állandóan Everest szerint, változóan erőltetve h mit csinálok a gépen, az 1. meg mindig 0%? (Pl.: Orthos alatt a 2. 100%on az első meg 0%on.)
-
gabbó
csendes tag
Köszi a választ!
A ramnak adtam +0.2V-ot, de így is lefagyott orthos-sal már az elején, meg a cpu-z 1.8V-ot ír ki így is az SPD-nél. A HT-t nem tudom hol állíthatom. Esetleg van ötleted? Vagy ha a procinak adnék még feszt? Illeteve még a Biosban lehet a HTnek és a CPU-HT közé is + feszt adni, érdemes?Üdv
-
gabbó
csendes tag
Annyiban módosítanék, h 1 óra után CPUStabTest közben így is újraindult. Úgy látszik még nem elég stabil. Mit állítsak még?
-
gabbó
csendes tag
Üdv!!!
A procin végrehajtottam egy kisebb tuningot.
5600+ proci gyárilag 2.8GHz, 1.35V-on.
Most 3.2GHz az FSB 200-ról 228-ra történő emelésével, 1.425V-on.(Alacsonyabb feszültség mellett rosszalkodott a winxp.) A hűtő az ok, Thermaltake TMGA2, Everesttel mérem a hőt és CPUStabTest alatt is 48fokon tartja.
Mást nem állítottam, mert HT-re vonatkozóan semmit sem látok BIOS-ban, az most 1140MHz. A memóriákhoz sem nyúltam, a gyári 1.8V-on mennek.(2Gb-nyi)Szeretnék érdeklődni h állítsak e még vmit és h ez mennyire lesz veszélyes?
Előre is köszi!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Dune: Awakening
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged