- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SpongyaBob
veterán
válasz
aleister #10540 üzenetére
Köszönöm szépen az egyértelmű választ!
Most egy picit húztam a procin. Az FSB-t 210-re emeltem és minden ok. Jelenleg 3255 MHz-en ketyeg a 3100 alaphoz képest. A RAM most 814 MHz. Igazából nem merek többet ráadni
Meddig bírná szerinted? Nem akarok túlzásba esni csak gyári hűtőm van(ez a rézszínű csöves)..Igazából olyan 3.3 GHz az már teljesen jó
Viszont azt is tudom, hogy nem lehet olyan nagyon tuningolni az AMD-ket. Köszönöm!:-)
-
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok! A következő lenne a problémám. Van agy Gigabyte GA-MA770-DS3 alaplapom egy Athlon X2 6000+ os procim(3.11 GHz) és 2x2 GB CSX 800 MHz-es RAM-om. A gép kb. fél éve lett összerakva azóta úgy van, egyáltalán nem tunigoltam soha, egyébként minden szupi a géppel, kivéve annyit, hogy a ramok "csak" 777 Mhz-en járnak, vagyis ugye 389-en. Csupán annyit szeretnék, hogy hogyan tudnám legalább kihasználni azt a 800-at? Igaz hogy csak 21 Mhz a különbség dehát mégis szeretném ha menne ahogy kell..Ismétlem, hogy semmihez sem nyúltam minden alap beállításon van..
Mi állítsak be hogy jó legyen? Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged