- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyhunter
őstag
Csatlakozom az előttem szólóhoz....tuningban még teljesen kezdő vok.
Asus P8Z77-V + i5-3570k van jelenleg. Pár mondatban valaki leírná, hogy a BIOS-ban mikhez kell hozzányúlni? (Nem konkrét számokra vagyok kíváncsi, azzal tisztában vagyok, hogy a különböző órajelek-feszültségek stabilitását nekem kell majd letesztelni).
Mik azok az opciók amit pl auto-ról manual-ra kell tenni....etc.
Megköszönöm a segítségeket.
-
Skyhunter
őstag
Sziasztok!Egy kis segítségre lenne szükségem.Az alábbi konfigom van,amit nem akarok lecserélni,csak kihozni belőle a maximumot.
1.Asus P5B-Plus alaplap
2.E6420 proci+HyperTX2 hűtő
3.Corsair TwinX 2X1GB 800Mhz DDR2 RAM
4.Gainward 8800 GTS Golden Sample 320MBAzt szeretném kérdezni,hogy kb mit lehet kihajtani a prociból (gondolom a gyárilag tuningolt Gainward-ot már nem érdemes piszkálgatni)?Elsősorban COD4,COD5,Red Alert2-zni akarok neten,esténként 5-6 órát folyamatosan.Gépfacsaró gámák,mint pl Crysis,mellőzve.
Szóval mit bírhat a rendszer ennyi játékidő mellett,biztonságosan? thx a válaszokért előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged