Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Jhonny06
üzenetére
hali.
3,1GHz tájékán már kifagyott a Vantage, - ezzel nem tesztelünk, max VGAt. IBT vagy prime 95.
csak ugye ugrál a core voltage és a core speed, ez miért van? - C1E és EIST dolgozik. megsporolnak neked egy kis pénzt, amikor nem terheled a CPUt. jo dolog.

Amúgy jól csináltam így, hogy gyakorlatilag semmit nem állítottam? - nem. a ramokat jol visszaosztottad. az oké.
pcie frekit gondolom nem fixáltad. hát tedd meg. 100ra.
a többi feszt, amit csak lehet, a CPU feszen kívül fiixáld normálra. akkor lesz jo.
Jó eredmény ez egy E5200-hoz képest - itt találsz összehasonlítási alapot

Ha nem kell sokkal növelni a feszt még szívesen húzom, hátha több jön ki egy kicsivel a 4870-ből. - h sok fesz kell e neki azt csak te tudod. ki kell tapasztalni. de a 4870 mellé szvsz elég a 3,5ghz.
a PCI-t nem árt 100-ra fixálni, - le is írtam már, h fixáld. a VGAdat teheti tönkre. elég ha ennyit tudsz

Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest