- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
rvn_10
senior tag
Hello! Az lenne a gondom, hogy sehogy nem tudok dűlőre jutni a processzor tuninggal. Nagyon új nekem ez az 1155 tuning lehetőség. CPU vid jelenleg aida szerint: 1,224.
A problémám ott van, hogy hiába kapcsolom ki az energiatakarékos módot 3,8 ról visszaugrik a freki 3,6 ra. Hiába járatom 1,3 V-on és hiába adok neki 200W os TDP limitet.
Valaki segítene beállítani a rendszert normálisan. Célom 3,8-4 ghz környéke. Az energiagazdálkodási lehetőségek bekapcsolása után csak anyni változott, hogy 1,6 ra nem vette vissza a procit hanem járatta 3,8 on,de ha terhelést kapott rögtön leesett 3,6 ra.
-
rvn_10
senior tag
Sziasztok!
Húztam kcsit a procin és erre leeset a LinX be a Gflop 90 ről 70 re mi lehet az oka. Adtam kis plusz feszt is a procinak 0.05V ot illetve a TDP W ot is emeltem 130 ra. Az áramerősséget is kell emelni alap 97.
Giga Z68 as lap, I2500K proci
-
rvn_10
senior tag
Az 1600-as ramok meddig bírják a tuningot, milyen feszültség adható nekik?
-
rvn_10
senior tag
Dynamic Vcore(DVID) Ez lenne a CPU fesz?
-
rvn_10
senior tag
válasz
darál0w #30862 üzenetére
Sziasztok!
Eddig egy e8200 asom volt. Most újítottm és valahogy nem úgy néz ki a bios mint megszoktam. Valaki tudnak segíteni, hogy mi micsoda, mert ez igy egyszerre nagyon sok. Ugye a két proci teljesen máshogy tuningolható és a régit vágtam, mi micsaoda de itt már nem annyira
-
rvn_10
senior tag
Sziasztok!
Adott a lenti konfig. A ramok most 1333-on mennek. Mit kell átálítsak a BIOSba hogy normálisan menjenek 1600 Mhz-en?
-
rvn_10
senior tag
-
rvn_10
senior tag
Lenne egy kérdésem, mert lehet beruházok egy quadra. Az lenne a kérdés konkrétan hogy a p35 és a quadok mennyire szeretik egymást?
-
rvn_10
senior tag
Üdv! Szal lecserélem a e8200/p35/4850 triót egy jó képességű e1400 ra meg egy giga g31-re. Kérdésem az lenne, h alulfeszelném ezt a kis procit. Valakinek van vmi tapasztalata, hogy hogyan mennek ezek. A felfelé tuning is érdekelne. Gyári hűtő lenne.
-
rvn_10
senior tag
Most járok 3,33 ghz en 1,08V nál. Az lenne a kérdésem, hogy darál0w emlitetted h az nb-nek kellhet +0,1 V azt pontosan mi is. Mert biosban vagy (G)MCH overvoltage, meg FSB overvotage. Vagyis ez a 2 van amit nem tudok pontosan h mi is
Meiknek kell odaadni azt a kis pluszt?
-
rvn_10
senior tag
Kedves darál0w. Mint tudod e 8200 am lett
3,33-ig szeretném huzni. Ez 417 Mhz fsb vel párolsulna. AZ lenne a kérdés, h kell e procinak plusz fesz illettve másnak kell e plusz ehhez?
-
rvn_10
senior tag
válasz
ígyvanferi #16177 üzenetére
Időzitései rendben? Fesz rendben?
-
rvn_10
senior tag
Hello! Egy P35 ds3-nak mennyi kb a max fsb-je, amin 24/7-ben lehet használni,ha a hyd hütését egy kis ventivel megoldom?
-
rvn_10
senior tag
Az IBT az elég fura, h 0,11 sec alatt végez. Nálam max sterssen 1 kör olyan 500 sec, én ebből szoktam ráengedi 10-15 kört. Valószínünek tartom, h nem stabil a rendszer, de a határon táncolsz vele( Render lefut, everest lefut - valszeg ezek nem terhelik meg annyira a rendszert mint az ibt vagy a prime és ezeket bírja). Próbálj meg adni neki egy pici feszt még és ugy próbáld meg.
-
rvn_10
senior tag
válasz
erdomester2 #14759 üzenetére
A memória órajelét az fsb határozza meg. Mint láthatod az fsb 102 és igy már a memória is 102 mhzen üzemel.
-
rvn_10
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #14574 üzenetére
Teszteld le mert a venti forgásából nem fogod megtuni, h stabil e a rendszer azon a beállításon.
-
rvn_10
senior tag
Mi pontosan az az LCC és mire szolgál?
-
rvn_10
senior tag
Ha az mch-t tartósan plus 0,1V on használom akkor annak lesz valami baja? Sajnos a win7 csak igy hajlnadó normálisan működni 3,33-nál :S
-
rvn_10
senior tag
Mivel most is proci limited van igy jó pár fps-t tutti nyerhetsz vele. Nekem pl GTA4 ben 2,5 Ghz en ati 4850 el volt 35 fps em, 3,33 on már ugyan azon beállítások mellet 52 igaz a GTA proci éhes egy dög
Boxi88: Szerintem a te procit ilyet nem tud, sőt majdnem biztos vagyok benne, ha többet akarsz akkor ott a tuning. A szakik nak leirod milyen lapod van és segítenek beállítani, ha szeretnéd.
-
rvn_10
senior tag
Tudnál, de nem biztonáságos, lehet h lefő vele a rendszer, SLI hez meg az a táp "életveszélyes", meg a procid is kevés ahhoz szal az SLI-t szerintem felejtsd el. A giga lap elég jó nekem is olyan van, nincs vele problémám. Ha most mediumon akad akkor slibe se fog menni neked highon- mert proci limited van.
-
rvn_10
senior tag
Win 7 alatt miért nem akar elindulni azokkal a beállításokkal amit xp alatt használok? Töltésnél mindig kifagy, és csak 3 Ghz en hajlanód elindulni:S
-
rvn_10
senior tag
válasz
darál0w #13290 üzenetére
Lenne egy érdekes kérdésem. Ma tesztelgettem a procit 2,5 ,3,33 , 3,66 , 4,0 ghz en. Szépen is ment minden. De majd miután befejeztem vissza akartam állni a megszokott 266*12,5 szorzómhoz és sehogyan sem akart elindulni a windows a szokásos beállításaimmal. Igy kényeteln votlam 303*11 re váltani. Nah ez vajon mitől lehet?
Cmos Cleart már próbáltam.
-
rvn_10
senior tag
Az lenne a kérdésem h a pci frekit miért kel fix 100 ra tenni? És mi van ha auton hagyom?
-
rvn_10
senior tag
Hello! Nekem olyan problémám lenne, hogy az elején, mikor bekapcsoloma gépet proci 3,33 on memória 1066 on és mikor számolja a ramot akkor lefagy a rendszer és csak a reset segít:s reset után minden viszaáll alapra de ezt csak néha csinálja, ha viszon elindulta akkor prime-orthos-stability tesz mind fut 30 percet is akár hiba nélkül. Valakinek valami ötlet?
Gigabyte GA-EP31DS3L - Intel E5200 2,5@3,33 - Artic Cooling Alpine 7 - 2x2GB OCZ DDR 2 1066 MHZ - Sapphire 4850 512 ddr3 - Gigabyte Superb 460
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mazda topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged