- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
Új hozzászólás Aktív témák
-
IO.sys
őstag
válasz
Kovács86 #46774 üzenetére
Hát nincs mit. Azért ha megnézed, van választék.
Azt meg már nem is mondom, hogy 20k körül lehet kapni X3480-at, ami a legerősebb a platformon. -
IO.sys
őstag
válasz
Kovács86 #46772 üzenetére
Ennyire pro nem vagyok, azt a fene tudja így. De itt van egy rakás program, amikkel próbálkozhatsz.
-
IO.sys
őstag
válasz
Kovács86 #46768 üzenetére
Azon a platformon gyengébb és erősebb procikat is szénné húztam, soha nem volt gond.
Annyit találtam, hogy ki lehet próbálni az XTU-t. De a helyedben azt a procit beleraknám egy másik deszkába, ami engedi a tuningot. Én egy alap Gigabyte alaplapban húztam nagyon sok ilyen procit, most szerintem majdnem gombokért megkapod.
-
IO.sys
őstag
válasz
Kovács86 #46764 üzenetére
Egyre inkább azt érzem, hogy egy programot keresel, amin van egy hatalmas piros HACK gomb, amit megnyomsz, aztán ki van húzva. A tuning egy teljesen más műfaj. Az informatika hőskorában bizonyára voltak ilyenek, de ma, ha szembe jön valami hasonló, csak nevetünk rajta egy jót és megyünk a biosba/uefibe megdolgozni azért az eredményért.
-
IO.sys
őstag
válasz
Kovács86 #46756 üzenetére
Hát az, hogy meddig "kell" mennie, az az adott példánytól függ, hogy hogy sikerült.
Az alaplapra rá kell nézni, hogy van-e hozzá hackelt bios (bios mod), hogy tudd állítani a szorzót.Itt van tuning: [link]
De egyébként ezekre negyed óra keresgélés után jöttem rá és nem azért, mert én vagyok a topikgéza...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Bestbuy játékok
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest