Új hozzászólás Aktív témák
-
KMT
addikt
válasz
Norberto008 #3147 üzenetére
3,6 GHz kihozható belőle. Meg még több is, ha feszeled rendesen. Bár nem tudom, hogy egy BS táp meddig bírja a quad tuningot.
Azt, hogy hogyan kell --> 1. hsz., #2636 (Energia takarékossági funkciót szerintem ne kapcsold ki.)
Ha ez nem elég, kérdezz bátran. -
gergobaby
aktív tag
válasz
Norberto008 #3147 üzenetére
Sztem kb. 3 Ghz-et a prociból... VGA-d milyen? 3D teljesitményt szépen lehetne növelni !
a DRAM: FSB arányon kell állitani hogy a DRAM-legyen kevesebb mint amennyi most éppen, és felhuzod addig amig pont kihajtja a memóriát ! -
Picco
addikt
válasz
Norberto008 #2711 üzenetére
hali
gyari hutovel nemigazan szabad tuningolni, ez alapszabaly
amugy igen, a ramon is lehet huzni 1 kicsitket, de a geil-ek inkabb alacsony idozitesu ramok, nemigazan szeretik a magas orajelet, tehat vissza kell majd osztani kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari,csomagküldés az árban
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest