- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergobaby
aktív tag
ok, akkor nem ajánlani, csak mondani
mivel szar az alaplap eléggé gányos vele a tunging, ezért inkább kipróbálnám vmi windows os cuccal, nyáron folyamatosan próbálkoztam BIOSból 25 % fölött nemtuttam tulhajtani ! ClockGen progit néztem ki de nem találom hogy abba a kis sorban mit kell kiválasztanom ! Pls help! (Max shotot szeretnék csinálni )
-
gergobaby
aktív tag
Sziasztok! Régen próbálgattam huzni a procim, de mivel gyenge a lap, ezért elég nehézkes a dolog, most az jutott eszembe, hogy volt a set FSB-n kivül vmi program amivel annó próbálgattam huzni a Celeronom, nem tudnátok vmi ajánlani amivel Windos-ból tudnám az órajelet emelni? ( BIosban visszaosztanámm a memet, aztán Windows alatt meghuznám ameddig birja ) Az aláirásban levő laphoz kellene ! Köszi előre is !
-
gergobaby
aktív tag
Sziasztok olvasgattam erről a BSEL mod-ról is kezdem magam rászánni, hogy megejtsem a procin... Kérdések:
- Hogyan kell pontosan megcsinálni ( láttam róla képet ), vagyis milyen anyagot kell használni?
- Valahogy úgy meg lehet csinálni, hogyha nem sikerül boot-olnia akkor leszedem azt a kis fémet? ( Nem szeretném hazavágni a lapot + procit )
Köszönöm szépen előre is a segítségeket !
Beirtam E2000 topic-ba is ne szúrjatok le érte, csak be vagyok zsongva -
gergobaby
aktív tag
válasz
Norberto008 #3147 üzenetére
Sztem kb. 3 Ghz-et a prociból... VGA-d milyen? 3D teljesitményt szépen lehetne növelni !
a DRAM: FSB arányon kell állitani hogy a DRAM-legyen kevesebb mint amennyi most éppen, és felhuzod addig amig pont kihajtja a memóriát ! -
gergobaby
aktív tag
Üdv. Adott a konfigom: Dual-Core E2160 + AC freezer 7Pro, ASUS P5GC-MX/1333, 2 x 1 Gb CSX 800mhz /667-en megy a lap miatt/ Deer 400W táp... Namost már a probléma ott kezdődik hogy nincsen lehetőségem Overclocking Profile-t választani az Ai Overclockingnál ( pedig az alaplap leirása szerint lehetne ) hát akkor beállitom simán Manual-ra viszont voltage-t sehol nemtok állitani mind1... DDR2 Freqnél van 667, 533, 400 megfigyeltem h ez alapján állitja a DRAM: FSB arányt... berakom 533-ra FSB megy 250-re igy pont 667-en megy a RAM... Gép megy Orthos fut fél órát semmi gond ( 47-48 fok a max, 45 átlag ) ezekután ujrainditom a gépemet, és amikor ujraindulna leáll, és 4-5 mp mulva elindul... Nah ez miért van? Valamit elrondok? Esetleg vmi PCI Frequency felmehet ? Vagy mi? PLS Help... esetleg BIOS-t frissitsek hogy előjöjjön az a beállitási lehetőség? vagy van erre vmi billentyű kombináció? ( régen mintha olvastam volna vmit h ASUS alaplapoknál vmi kombót meg kell nyomni h lehessen Overclockolni ).. Ha BIOS-update-ra kerülne sor elszurhatom véglegesen az alaplapot? Bocsi a sok kérdésért de kicsit aggódó, és N00b felhasználó vok...
előre is!
-
gergobaby
aktív tag
ÜDv. adott egy ASUS P5GC-MX/1333-as alaplap benne egy E2160-al amit tuningolni szeretnék ( ezen egy AC Freezer 7 Pro van ) .. A JumperFree configurationba beállitom az AI Overclocking-ot Manual-ra megjelenik a CPu Frequency, meg DDR2 freq. DDr2-t belövöm 667-re, de a CPU-ra hiába megyek rá nem jön be semmi menü ha nyomom jobbra a cuccot, az sem segít, pedig azt irja 100-450 közt lehetne állitani... Van esetleg vmi rejtett gomb amivel ezt engedélyezni kell? leirásban ottvan hogy létezik Auto Manual, és Overclocking Profile, nekem Overclocking Profile nincs is ott... Segitenétek hogyan tudom megcsinálni? ja és CPU configuration-ban is inaktivak a cuccok...
-
gergobaby
aktív tag
Hali ! ASUS P5PE-VM BIOS upgrade : Nekem az a gondom hogy ClockGen-ben tudom állitani az órajelet, de visszakéne osztanom a memóriát, amit nemtudok ezzel a programmal, BIOS-ban meg nem aktivak az órajelállítások... Ha frissitem a BIOS-t van rá esély hogy engedi BIOS-ból is a tulhajtás-t? Ha igen.: Van rá esély hogy vmit elszurjak? miután megflashelte mit állitgassak a BIOS-on? köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest