- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
Új hozzászólás Aktív témák
-
kris07
csendes tag
válasz
BPFeri #12598 üzenetére
Köszönöm a segítő szándékot, de ez nekem kissé szuahéli. Mármint már átnéztem ezeket az oldalakat és a fórum hsz-eket is órákig olvasgattam, mégsem lettem sokkal okosabb, max már egy csomó minden ismerősen cseng és a fejemben mindenféle voltértékek röpködnek. Tudom, hogy ez nagy kérés, de nekem olyan kellene, hogy végigvezetne valaki a lépéseken. Persze nem akarok én itt őrült nagy tuningot, csak egy kicsit megpiszkálni. Pl csak gyári hűtésem van. Azt sem tudom, hogy volna egyáltalán szükségem bios frissitésre.. Szóval kérem azt a jó szándékú hozzáértőt, akinek van egy kis ideje, hogy a konfigom alapján mondjon valamit, hogy ő mit tenne, ha ez a gép lenne előtte. Hálásan köszönöm előre is!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest