- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pero
senior tag
AMD nél csak a Host Clock (FSB) és a szorzó fügvénye a RAm sebessége, ill h mennyit bír.
az OCZ-k amennyire tudom majdnem mind1,9Vosak kivéve a Tri kitek tudom, emrt nekem is volt és olvasgattam h mit vegyek mire a mostanit megvettem.
Kingmaxok is 1.9Von mennek 1600at, sajnos nagyon kevés a JEDEC szabvány szerinti (1,5V) dual kit.
Sajnos Tri kit sokkal drágább mint egy Dual kit, nem véletlen mert sokkal jobb minőségű chipek kellenek rá. keresgélés és olvasgatás kell ahhoz h megtaláld AM3 alá a megfelelő Ramot, ez tapasztalat.AMDnél Phenom 2ből 3magos csak 710 illetve 720 BE létezik,
Tuningot meg pár Hszel korábban leírtuk/tam h mikre kell figyelni. -
Pero
senior tag
csak AM3as lehet lapból kiindulva és azoknál a gyári legerősebbre rakja, tehát 1333ra, , kivéve persze ha lassabb modult teszel bele. de jelen esetben majdnem tutira mondom, h 1333, cl9re fogja auton beállítani. csak azok a moulok ha jól rudom mind 1,9Vosak így ha nem ad nekik feszt akkor meg sem fog nyikkanni, mert ugyebár alapból 1,5Val kínálja meg őket.
ha intel lesz a vége akkor sem hiszem h 1066ra lőné be alapból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest