- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Macrodroid
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raggie
őstag
válasz
customer114 #45408 üzenetére
Köszi!!
-
KisBundi
őstag
válasz
customer114 #45375 üzenetére
Jah értem!
-
Ninjakid
csendes tag
válasz
customer114 #45229 üzenetére
Azon melyik fajta tesztet indítsam? Blend? Köszi: Ninjakid
-
nadorantal
újonc
válasz
customer114 #45214 üzenetére
Nézd, most mondanám azt, hogy értékelem az őszinteséget, csak nem érzem, hogy az volna.
Szakmai segítséget kértem, nem trollkodást. Ha ettől áll föl a farkatok, akkor trollkodjatok tovább és gratulálok hozzá, csak így tovább.Remélem lesz olyan értelmes fórumos, aki érdemben is tud segíteni és inkább privátban elmagyarázza ezeket a dolgokat. Tudod, tisztában vagyok vele, hogy nem fog futni rajta egy Battlefield 4 (vagy 5, leszarom hanyadiknál jár a sorozat), de már csak a poén kedvéért is látni akarom, hogy mire képes ez az öreg vas.
A te agyad nem tud elvonatkoztatni attól, hogy most 6-8 magos procik vannak.
Szándékosan hagytam meg ezt a gépet, annak ellenére, hogy játékra összedobtam egy normális konfigot pár éve (céltudatosan többmagos, 64 bites gépet).Tudod, az a fajta fasz vagyok (nem kicsit szentimentális), aki csak azért nem dob ki a kukába valamit, mert van nála jobb.
Te nem erre lettél nevelve, és kicsit sajnálattal látom, hogy még büszkén vigyorogsz is hozzá.@Kean_Sorbo
Köszi a linket, de a hozzászólásomban említett AGP frekvenciáról és SATA beállításról egy kurva szó sincsen a cikkben. Meg ugye laikusként nekem el kéne magyarázni, hogy mi miért.
Azért köszönöm a jó szándékot! -
nadorantal
újonc
válasz
customer114 #45212 üzenetére
A fentebbi hozzászólásomban ugyan nem kértem, hogy az ilyen emberek kíméljenek, de most megteszem.
Kérek mindenkit, hogy ha nem hajlandó a kérdésekre válaszolni és nem hajlandó segíteni, akkor maradjon csöndben!
A segítő jellegű hozzászólásokért nagyon hálás volnék."Ezt a konfigot lassan elektronikai hulladékként sem viszik el, nemhogy tuningolni."
Eszemben sincsen eladni, sem kidobni. Tökéletesen működik a gép.
Ezen rippelem a zene CD-ket, DVD-ket is ezen kódoltam. Teszi a dolgát kibaszottul jól.
Netezni is ezen szoktam és részben filmeket is ezen nézek. Primitív megjegyzésekre senki nem kíváncsi. -
szaszaboy0
tag
válasz
customer114 #45192 üzenetére
Szóval, nyomok egy bios resetet. Minden alap. Fx8320, Asus M5A97 evo lap, 2x4gb kingston fury ddr3 1866mhz ram. Na most a ramot 1066-nak érzékeli. Ez probléma vagy bug vagy anomália vagy mi ez?
Biosban manuál felteszem 1866-ra ez oké. De ha minden rendben nem annyinak kéne érzékelni a ramokat amelyek a valós adatok? -
iceool20
tag
válasz
customer114 #44935 üzenetére
Az elég érdekes... akkor a táp hibás volt. Haverom gépébe Fury X mellett és szanaszét húzott i7 6700K procit is elbír röhögve.
Előző gépembe egy Asus R9 290X OC DC2-t küldtem meg egy ennél harmatgyengépp táppal és men a konfig hibanélkül.
270 wattot eszik a konfig összesen a táp meg 85+-os
Táphibám már volt régesrégen gagyi noname táppal de ezzel nemigen. -
pedro888
csendes tag
válasz
customer114 #44727 üzenetére
Már mint a 7970?
Szerk: De én arra lennék kíváncsi, hogy a jelenlegi 7970-em meddig bírná a 450w-os tápot.
-
pedro888
csendes tag
válasz
customer114 #44725 üzenetére
Ezzel azt akarod mondani, hogy a jelenlegivel nem egy hétig hanem 2 hétig bírná?
-
286
tag
válasz
customer114 #44642 üzenetére
Próbáltam a feszt auto-n is
Memória freki lenne a baja ? lap 1900 ig kezel memót s 1866-os van bent s 1500 menne még így is csak -
286
tag
válasz
customer114 #44640 üzenetére
1 modullal is ugyanaz
De itt vannak a beállítások ezekkel nem indul illetve vissza rakja a régi biost
-
286
tag
válasz
customer114 #44638 üzenetére
Szia
Alapon volt minden csak amiket leírtam azokhoz nyúltam
2888 on alapon ment minden majd próbáltam 2950-3000mhz közt ekkor már emeltem a feszen 0,06 voltot mert alapon már se kép se hang de fesz emeléssel sem mentem semmire majd próbáltam a pcie frekit is fix 100ra de akkor sem ...
4db 2gb -os modul van bent kittek két különböző de kingston hyperx mindegyik
táp Chieftec ctg 550 igen a 8pines van használva -
Csaba.no1
tag
válasz
customer114 #44623 üzenetére
Hugomnak 1-2 jatekhoz, amihez egy lehelletnyivel tobb mhz kell es egy csipetnyi memoria sebesseg a 800 helyett es tudom, hogy a kozeljovoben sem fog massal jatszani
Ezert nem is gondolkozom fiatalabb kategoriaban mivel a config adott es csak egy lap kell.
-
Csaba.no1
tag
válasz
customer114 #44621 üzenetére
Igen ddr3, boviteni nem szeretnem kesobb sem, a felhasznalasa mar megvan, mar csak az a parszaz mhz hianyzik. Jelenleg asrock g41m van alatta de abszolut nem birja, ezert keresek megfelelo ddr3-as lapot. Koszonom mindenki valaszat.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
customer114 #44609 üzenetére
Ja, alakul ez, mint púpos gyerek a prés alatt.
-
dzsoke2
tag
válasz
customer114 #44363 üzenetére
Aha értem,akkor Intel lessz.
-
dzsoke2
tag
válasz
customer114 #44356 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm.Akkor nem fejlesztem,inkább konfigot váltok.Esetleg and fx2?
-
dzsoke2
tag
válasz
customer114 #44353 üzenetére
Pedig pont erre gondoltam ha nem tudom tuningolni,akkor veszek bele 1 4magos q-procit.Miért nem ajánlod?
-
Martin97
aktív tag
válasz
customer114 #44353 üzenetére
Erre a rendszerre pénzt áldozni már nincs túl sok értelme.
-
törölt tag
válasz
customer114 #44324 üzenetére
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
customer114 #44319 üzenetére
Akkor minden ok. Tökéletesen skálázódott a sebességgel együtt.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
customer114 #44317 üzenetére
CineBench
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
customer114 #44314 üzenetére
A terheléskor fellépő feszültségesést Vdrop-nak hívják. Ez egy természetes jelenség. Ennek ellensúlyozására az újabb rendszereknél kifejlesztették az úgynevezett LLC (Load Line Calibration) technológiát. Ez terhelés alatt megemeli a processzor tápellátását, magfeszültségét. Ez paraméterezhető laponként függően.
A processzoroknak van egy VID értékük is, ez a pillanatnyi terheléstől függően változik, és azt határozza meg, hogy az alaplap kb. mennyi Vcore értéket adjon a processzornak. Valamelyik processzornál ez viszonylag jó érték, valamelyiknél pedig magasabb mint a ténylegesen szükséges feszültség.Neked valószínűleg a manuálisan beállított Vcore azért nem jó, mert a Vdrop miatt néha kevés a feszültség, viszont az AUTO beállítás a VID miatt ezt lekezeli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest