- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
válasz
hegegabi80 #47145 üzenetére
A linkelt topikban pontosabban a 8726 bejegyzéstől olvasható, hogy másnak is magasabbak a hőfokok.
-
kaboska
aktív tag
válasz
hegegabi80 #47117 üzenetére
Helló!Hát így alapon 40-43 fok kb.A gyári turbót azt hol találom? Mert az Easy tune-ba tudom oc-zni 3,6Ghz-re meg van egyedi is de ahoz nem mertem nyúlni. 4Ghz jó lenne kezdetnek.Tervezek majd egy jobb VGA-t is mellé de most nincs rá keret.
-
hegegabi80
addikt
válasz
hegegabi80 #47108 üzenetére
Turbót kikapcsoltam, az a 200Mhz sokat úgy sem hoz, viszont cserébe a fesz le is ment 1.2 V körülire 3.7 Ghz-en. Mindjárt jobban néz így ki.
Viszont a gpu rész továbbra se áll át 1400-ről 1500-ra. Lehet azért, mert ott autón hagytam a feszt és 0.9 körül kap. Kicsit magasabbra állítom majd hátha. -
hegegabi80
addikt
válasz
hegegabi80 #47107 üzenetére
Lejjebb állítottam a cpu feszt + a soc feszt is. De kicsit túltoltam és újraindult játék közben, így egyet állítottam rajta, most úgy néz ki okés.
Most már maxon 1.4 ír cpura, soc fesz 1.08. De monitoroztam folyamatosan és 1.35 körül mozgott 3,9 Ghz-en. Most jöhet majd egy kis gpu is. -
hokuszpk
nagyúr
válasz
hegegabi80 #47105 üzenetére
a Giga regebben volt, hogy csinalt procikinyiro tulfeszelos biost, tedd fel az utolsot, ami még támogatja a procid. A cpunal az 1.5V max elvileg rendbenvan, ha tud a lap offsetet, akkor azzal probalj meg letagadni belole. A Dram masik kerdes, a legtobb elviseli az 1.45V koruli feszeket is, az viszont nincs rendben, ha a biosban 1.35V -re allitod ( a kepen 1.38 van ), es ennek ellenere 1.4+. Dram fesz lesszives annyinak lenni, amennyit beallitottal, nincs neki dinamikus feszultsegszabalyzasa meg ilyesmi. Majd a DDR5 -nek lesz, de még nemtartunk ott.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
hegegabi80 #47103 üzenetére
nem.
a kep szerint valoban 1.5V -t kap maximum.
viszont ezt tutti nem max terhelesen kapta, olyankor altalaban kevesebbet is ker, meg droppol valamennyit a fesz. Pont azert ker idle magas feszt, hogy ha jon a terheles ami miatt elkezd droppolni, akkor neforduljon elo, hogy a mukodokepesseg hatara ala esik. -
hokuszpk
nagyúr
válasz
hegegabi80 #47100 üzenetére
azok a sorok, ahol latsz ilyet : (SWI2 TFN)
-
hegegabi80
addikt
válasz
hegegabi80 #47100 üzenetére
-
válasz
hegegabi80 #47097 üzenetére
Esetleg lőj egy scrrenshotot és küldd be, mert te lehet, hogy nem azt az értéket nézed amit a proci kap, hanem amit kér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Wise (ex-TransferWise)
- Bestbuy játékok
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Filmvilág
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest