- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mivel szorzózármentes így csak felrakod 20x-ra és meg is van a 4 GHz, megkeresed azt a feszültséget ahol stabil is. De nem megy mindegyik 4 GHz-et vagy csak túlzottan sok fesszel azt érdemes észben tartani. 1.4V-ig próbálhatod, felette már kicsit okosabban kell nem tudom ezeknek hol a vége, még nem volt AMD procim, majd most lesz. De mintha kicsit feljebb írták már volna. Ha alapfeszen is viszi akkor meg klezd el visszafele, mert ha olyan jó a proci akkor kisebb fesszel is megy.
Ha nem csak az órajelkurkászás a fontos, hanem teljesítményt is akarsz akkor a memóriavezérlőt is érdemes feltenni 2 GHz-ről ameddig bírja. 2.5-öt szerintem tudni fog. Ez is sokat számít. Persze ennek is kell valószínű fesz, nem tudom mennyi. -
törölt tag
Az északi hídba a memóriavezérlőnek kell több feszültséget adni és akkor tovább bírja. Már ha az alaplap fingott ki és nem a proci. Jobb alaplapok ezt tudják Biosból, neked ezek szerint forrasztgatni kéne. Viszont mocskosul kell hűteni őket utána. Szerintem ennyit ne szarozz vele.
-
törölt tag
Lehet a proci is FSB wallos vagy a lap. Én se tudtam ennél feljebb húzni az enyémet anno.
Oszd vissza még jobban a memókat, vagy ha nem tudod emelj nekik időzítést meg adj még feszt ha bírja. Ha akkor se indul tuti nem a memóriák a gázosak, hanem a proci vagy a lap. De ez az 1 MHz és már el se indul a procira jellemző. -
speedydb23
senior tag
Persze, ez csak egy szintetikus teszt vagy mifene!
Játékban már nem biztos, hogy megverné, de mondjuk a PES2013 már elszaladgál így 3ghz-re húzva, maxon 1024×768-on!
Viszont ez a Conroe architektúra eléggé el van találva, mert alap 1,8ghz-en kb. hozza a 3,0GHz Prescottok szintjét...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- BestBuy topik
- Horgász topik
- Óvodások homokozója
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged