Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zolka95
üzenetére
Nem gyagyi, mindegyik gigán így néz ki a ram freki állítás. Ha lenne egy 1066-os ramod, akkor azt már 500-as fsb-vel tolhatnád, erre gondolj. Csak manapság ddr2-es ramot venni aranyár...

Megpróbálhatod 2,0-2,1-2,2V, 7-7-7-17 környékén, hátha bebootol. Persze a MCH Core feszt is emelve, meg akkor már jön a többi zűr a reference értékek , termination és társai körül...
Nézz körül inkább gyorsabb ram tájon

-
válasz
zolka95
üzenetére
ööö a legkisebb spd az a B 2:00 érték, igaz? Akkor az fsb:ram aránynak 1:1 kellene lennie, tehát 362-es fsb 362-es ramsebességet kellene eredményezzen...

Akkor lehet félrebeszéltem, nem vagyok hirtelen képben a latch-csel. Ha autora állítod (de xmp kikapcsolva marad) akkor több beállítási lehetőséged van SPD-ben? Ha igen, akkor hagyd auton és próbáld úgy az elérhető legalacsonyabb sebességet kinézni. Akár C, vagy A strapból. Mivel azonban így más sebességre kényszeríted az északi hidat, mint a proci fsb sávja, elképzelhető, hogy emiatt nem fog bootolni. Ki kell próbálni több beállítással.
Szerk: Sajna laptopról vagyok és nem tudom megnézni a nagy gépem; kissé összezavarodtam igazság szerint.
A lapod támogatja az 1333+ DDR2 RAMot, tehát lehet, hogy egyszerűen lassú a 667Mhz az 1333-as procihoz. De erre ne végy mérget, hátha erre néz valaki aki kapásból vágja és nem vezet félre. -
válasz
zolka95
üzenetére
Az XMP-nél milyen lehetőség van? Ha van disabled, vagy manual (remélem van), akkor hajrá.
Az MCH latch legyen 333Mhz
Az SPD-ben a B értékeket vedd, értelemszerűen a legkisebbet.Asszem így, ha jól rémlik.
A Performance Enchance nyugodtan lehet normal, főleg ilyen alacsony ramsebességnél. Stabilabb lesz a cucc...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Notebook hűtőpad
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen légkondit a lakásba?
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- CORSAIR K100 AIR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest