- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
petrelli86 #32469 üzenetére
2V fölé ne vidd.
-
KaraDani
addikt
válasz
petrelli86 #10120 üzenetére
CPU Vcore-t manuálisan beállítod a prcoid max VIDjére (real tempel meg tudod nézni). Utána memókat, ha most 800 on járnak lejebb kell venni, memória szorzóval/osztóval, vagy ahogy asrockban állítani lehet. Ha memokat sikerült lelassítani, kezd el emelni az fsb-t. 3ghz re alapfeszen nincs garancia. Emeld 200ról az fsbt első lépcsőben mondjuk 266 ra akkor 2400 mhz en leszel, utána mehetsz lépcsősen feljebb 10-20 asával amíg stabil. (memok mindíg legyenek annyira visszaosztva,hogy ne legyenek 800 felett) Stabilitást prime95 futtatásával ellenőrizd, real tempel a hőmérsékletet figyeld, CPU-Z meg arra, hogy biztos az a beállítás lett e amit szerettél volna.
Na meg kicsit olvasgass vissza a topicban elég sok alapmagyarázat volt mostanában is. Ha valami nem világos kérdezz nyugodtan. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
petrelli86 #6653 üzenetére
Itt szerintem egy kicsit nagyobb sikkerrel fogsz járni...
pgeri: kímélj meg mindket a t éves találgatásaidtól, és hagyjuk a választ olyanokra, akik tudják. Mert pontosan így terjed a hülyeség...valaki megkérdezi, erre jön a váalsz: szerintem ugyan az...hát nem.
-
pgeri
tag
válasz
petrelli86 #6653 üzenetére
Bocsii deh szerintem ezek olyan cuccok h öregebbek mint én. Szóval még tervbe se voltam véve mikor az már ment. Szóval ezért nem hiszem h sokan értenek hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Szétválasztja régi és új GPU-inak támogatását az Intel
- Milyen asztali médialejátszót?
- Bemutatkozott a Samsung Galaxy Tab A11 és Tab A11+
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- i7-4770K - FOXPOST az árban
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i9-9900K - Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest