- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabo9201
senior tag
válasz
PeTiLoRd #34105 üzenetére
Például fényképezővel/telefonnal?
(#34106) pityke88
Minek akarod tovább húzni azt a szerencsétlen procit? Simán kihajtja a VGA-dat alapon is. Amúgy ez nagyon változó, általában az összes meglépi alapfeszen a 3,5GHz-et, de a jobbak elmennek akár 4GHz-ig is. Havernak van egy 965BE az például (vízzel hűtve) 4,1GHz-en stabil 1,45V-on.
-
genius91
csendes tag
válasz
PeTiLoRd #34052 üzenetére
Szomszéd srácnak ugyan ilyen procija van,neki alap feszen húztam kerek 3ghz-ig gyári hűtővel nem volt smemi gond. feszt nem emeltünk,mert a gyári hűtőt nem akarta lecserélni így megelégedett a 3ghz-el. szóval egy kis fesz emeléssel szerintem 3.3ghz-et kilehet belőle hozni...
Nekem amúgy a rekordom az egy régi E6300-as volt ami alapból 1.86ghz-en ment,azt felhúztam stabilan 3.2ghz-re.... igaz melegedett rendesen,de lett rá egy cnps hűtő téve azóta nem hallottam felőle problémát. mondjuk a vcore asszem 1.42v ha jól emlékszem... de lehet több... már rég volt de azóta is úgy megy...
a memóriák is bírják szerintem majd.
mondjuk én vagy mindig kifogom a jó cuccokat vagy nem tudom mert ami most van a gépembe memória az 2x2gb kingston 800mhz cl5 és 1033mhz-en is működött igaz akkor már néha kékhalál volt... (5-5-5-12) most 990mhz-en mennek 5-5-5-12 késleltetésekkel. semmi bajuk. (2.00v) ja és semmi hűtés nincsen rajtuk. bár lehet mindegyik memória bírja... de fura volt,hogy 800mhz-en 4-4-4-10 es késleltetéssel lazán ment...
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest