Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Powerer
tag
válasz
IO.sys
üzenetére
Ez tudom hogy érzékeny pont, mindenki abban hisz ami neki beválik, illetve szerinte kellő mértékben leteszteli a beállításokat és a hardwaret.
Nekem az AIDA stressztesztjével, játékkal és munkával való tesztelés bőven bevált.
Az elmúlt 5 évben folyamatosan tuningolt/optimalizált beállítású asztali gépet használtam, és sose teszteltem Prime-mal. Véleményem szerint annyira túlzás az a típusú terhelés, hogy normál használat közben a közelébe nem ér a processzor.
AIDA teszt nekem bőven elég, ott megfigyelhető a melegedés, lehet állítgatni a ventiprofilon ha nem megfelelő, illetve ha annyira instabil lenne, akkor kifagyna ettől is.
Használat közben sosem fagytak a gépeim, és sose használtam Prime szintű stresszteszteket, mert ezek állandóan fagyást eredményeztek, attól függetlenül, hogy azon kívül atomstabil volt a beállítás. Szerintem még gyári frekvencián és feszültségen, vízhűtéssel is fagyott tőle.
Ez csak a magánvéleményem, és megértem azokat, akiknek az jelenti a biztonságot, ha a Prime-ot futtatták egy bizonyos ideig, és azt a hőmérsékletet tudják beállítani, mert azt egészen biztos, hogy nem fogja használat közben elérni a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiMedia lejátszók
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Bestbuy játékok
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- EAFC 26
- Horgász topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i5 9600KF i7 9700K Beszámitok!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest