- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
IO.sys
őstag
válasz
szojafasirt #46656 üzenetére
Arra a procira már nem biztos, hogy él a garancia. A folyékony fém a felületet kikezdi és kémiailag összeforrasztja a másik felülettel. Ha eleget vársz, a hűtőblokkot csak úgy lehet leszedni, hogy jön vele az alaplapról a procival együtt a foglalat is. Most kerestem ilyen liquid metal disaster képet, de nem találtam. Ha még le tudod a blokkot szedni, mindkettőt polírozni kell, hogy újra síkak legyenek. A liquid metal a cpu kupak alá való, fölé Kryonaut kell.
Így nagyon jó a hőátadás, de ha eleget vársz, nem lehet soha többet szétszedni.
ha bluescreent kapsz, az még nagyon nem jó.
A CPU Chache Ratio-ra azt írják, hogy csak komoly OC-nál van jelentősége, ami esetedben igaz lehet. A memória sávszélhez van köze, többet nem igazán tudtam kideríteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- DJI Osmo Pocket 3
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest