Új hozzászólás Aktív témák
-
Monsterr
csendes tag
válasz
Kean_Sorbo #45488 üzenetére
olyan eszméletlen tuningot nem szeretnék, de egy 4GHz et jó lenne, ha stabilan bírna.
Most egy E5450 es pörög, de már 3.8GHz nél gondok vannak... 3.6 ig stabil, a hűtés is masszívan 45fok átlagon tartja terhelés alatt. Bár ez C0 steppinges... A Vcore t nem merem 1.35 fölé vinni, lehet itt a gond, de így pedig ez csak 400MHz FSB ig stabil. Az alaplap elméletileg 600MHz ig bírja az FSB -t, bár nem tudom, ez a gyakorlatban előhozható e, mindenesetre ezt a procit nem merem jobban kínozni. Már eljutottunk olyan szintre, hogy a VGA t nem ismerte fel a gép, ez egy elég furcsa jelenség volt.. Driver, minden helyén, mégis úgy viselkedett a win, mintha csak valami alaplapi vga lenne a gépben, DX kezelés sem volt, semmi. De a felbontást engedte állítani. A PCIe fix 100MHz re volt állítva. lehet ez megint csak az alaplap hibája volt.
Kíváncsi vagyok teszteredményekben hoz e valamit az X-es proci hasonló órajeleken, mint az E5450, ha ugyanaz marad minden, akkor pedig egy próbát megértVagy alap órajelen, ugyanazt, mint az E5450 húzva, ez sem lenne rossz eredmény. És persze ha sikerül vele a 4Ghz, akkor főleg megérte.
Az E sorozattól kicsit félek, nem tudom, meddig bírják a magas értékeket állandó használat mellet, bízom benne, hogy a xenonnak ez sétagalopp lesz, ha a hűtés tényleg elbírja. A memóriákra vigyázok, 1066osak de pont annyin, vagy az alatt tartom őket.
Mindenesetre köszönöm a tippet, meglátjuk mi alakul. Tapasztalatot szinte sehol sem találtam erről a prociról, félek, ez nem véletlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- World of Warships
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I9 14900K + ASRock Z690 PG Riptide + TeamGroup 32GB(2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
- Intel Core i9-9900K - Garancia - Ingyen posta
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel I5 13600 k (1 év Garanciával )
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest