- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
acidflux
csendes tag
Visszatértem pár teszt után. Leírnám mit is csináltam. Először beállítottam memória órajelnek az 1600MHz -et. Majd lépcsőnként emeltem az északi híd és a memória feszültségét. A NB 1,1-1,25V -ig lett emelve ill. a RAM -ok feszültsége 1,5-1,68V -ig. Az eredmény minden esetben ugyan az, az 1. tesztnél ömlöttek a hibák. Cca. 25000 -ig engedtem, mert gondolván minek lássak még hibákat. A további kérdésem az volna,h az FSB -t is kéne vigyem fel vagy hagyhatom? Ill. a BIOS -ban ahol ezeket tudom állítgatni az az Ai Tweaker, de itt annyi mindet lehet még állítani,h az vmi elképesztő. Pl. Ai Clock Twister vagy az Ai Transaction Booster. Önszántamból nem igen merek úgy olyat állítani amit abszolút nem ismerek. Amúgy az angol tudásom elég gyatra, de ennek ellenére átrágtam magam az user manual -on, de ott leginkább csak az van leírva,h mik az állítási opciók.
Remélem leírtam mindet, köszönöm addig is a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 3500X
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari,csomagküldés az árban
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest