Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nirvanus
aktív tag
válasz
enemy107
üzenetére
A mai kísérletbe közbeszólt egy orbitális fogfájás.
Így nemhogy próbálgatni, de még szinte magamról sem tudtam, hogy mik az alapértékeim.
A másik két modul beszerzése is csúszik egy napot -éppen ezért-, de nem is baj, mert addig megcsinálom a "svájcibicskát" (pendrive-ra xp aio/win7 aio/ubuntu/hirens/ubcd/ésatöbbi meg összes driver), amit már jóideje húzok-halasztok, de ígyis-úgyis kell. Délelőtt úgy keltem fel, hogy kékhalál volt a gépen - pedig csak a ram volt ajánlottra feszelve és az xmp profile2 volt beállítva, "b" cucclival, hogy az fsb 800, ram meg 1066 legyen 
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078, 100% Akkumulátor
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 256 GB I 15,6" FHD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Így nemhogy próbálgatni, de még szinte magamról sem tudtam, hogy mik az alapértékeim.
A másik két modul beszerzése is csúszik egy napot -éppen ezért-, de nem is baj, mert addig megcsinálom a "svájcibicskát" (pendrive-ra xp aio/win7 aio/ubuntu/hirens/ubcd/ésatöbbi meg összes driver), amit már jóideje húzok-halasztok, de ígyis-úgyis kell. Délelőtt úgy keltem fel, hogy kékhalál volt a gépen - pedig csak a ram volt ajánlottra feszelve és az xmp profile2 volt beállítva, "b" cucclival, hogy az fsb 800, ram meg 1066 legyen