Hirdetés
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
750-nél nem kell emelni a feszt semmiképpen. Használd a gyéri feszen. Ha az fsb-t húzod, de a ramot a gyári érték (esetünkben 800Mhz) közelében tartod, akkor nem kell +fesz a memónak. Akkor szoktunk emelni, ha mondjuk a 800-as ramot felhúzod 1000-re (ez csak példa, van ram ahol kell, van ahol nem, és a memón lévő chip is megszabhatja), tehát emeljük a frekvenciát.
A másik ha csökkentjük az időzítését a ramnak (pl: 5-5-5-12-ről 4-4-4-12-re), mert lehet, hogy a gyári feszen ezt nem bírja, de kicsit megemelve igen.
Más esetekben nem emelünk feszt, sőt, én a minimális feszemelés híve vagyok (főleg mert nem vízzel hűtök
). Ha +0.3-at adsz neki, az 2.1V-ot jelent (magyarul 1.8V a bios szerinti alap). Nekem pl. nem kellett emelni a 850Mhz-es értékhez, mert 2.1 a Geil Ultra alap feszültsége. A Kingmaxét nem tudom (bár sejtem, hogy annak is).
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos autók - motorok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Ha +0.3-at adsz neki, az 2.1V-ot jelent (magyarul 1.8V a bios szerinti alap). Nekem pl. nem kellett emelni a 850Mhz-es értékhez, mert 2.1 a Geil Ultra alap feszültsége. A Kingmaxét nem tudom (bár sejtem, hogy annak is).