Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
válasz
Krygos
üzenetére
az erős hang vmi venti lehet, ha van kedved barkacsolni kis muszer olaj megoldhatja még

közben latom 2.66 GHz re sikerült stabilizalnod

mikor öszeraktam az uj gepet a regi tappal annak vmi irgalmatlan zaja volt: a táp meglett forditva, a reginek a tetejen volt venti fent, most lefele
de kb fél nap alatt a hejere daralta magát 
-
válasz
Krygos
üzenetére
Ömm, nem tudom. Az éles hang jöhetett a felpörgő hűtőventiből, főleg, ha esetleg berezonál és hozzáér valami lamellához. 57 fok lószar, 72 felett kezd érdekes lenni

Még egyszer határozottan leírom, hogya lapod nem tuningra való, nem a processzor a gond
Illetve persze lehet az is, nekem volt egy E6400-asom, amelyet a gyári 2,13Ghz-ről 2,8-nál semilyen lapban nem lehetett feljebb húzni, pedig ezek nagy része 4 giga, vagy akár felette is megy...Ha azonban Qdak ötletével ment, csak kifagyott, akkor az jó lehet, csak meg kell próbálni stabilizálni. Milyen feszültségekkel próbáltad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

de kb fél nap alatt a hejere daralta magát