- Yettel topik
- iPhone topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz
joker1220 #37291 üzenetére
Köszönöm, igen nekem szorzózár mentes procim van, 3570K, ugye a K jelöli ezt. Ahogy utána olvastam, mint azt az előző hsz-ben is írtam, én is erre a következtetésre jutottam amit te is írsz, hogy pontosan az volt a baj, hogy azáltal hogy megemeltem 100-ról 110.5 -re a blck-t az összes többi összetrvő alapórajele is megemelkedett és ezt nem bírták. Az meg csak valamiféle védelem volt, hogy kikapcsolt a gép magától, tehát ez pozitiv, remélem, hogy tényleg nem tett kárt egyik komponensben sem.
Jól tudom, ha a PCI-E sínben van videókártya (nekem egy hd5850) akkor az integrált grafika autómatikusan letiltódik? Mert akkor valószínűleg nem az integrált grafika adta be a kulcsot, hanem valami más vagy mások együtt, ami nem bírta az emelést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest