- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Azonnali mobilos kérdések órája
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
válasz
WildDaemon #28292 üzenetére
nem úgy írtad mint a mostani hszd-ben (AMD Phenom II X2 560), így nem volt alap..
-
deathtania
senior tag
válasz
WildDaemon #28292 üzenetére
hajjaj, bárcsak az lenne
szerintem kezdd azzal, hogy elkezdesz cpu szorzót állítani, mint a gigánál, hogy alapfeszen mit bír. bár gondolom már ezen is túl vagy.
még ajánlanám az AMD Overdrive progiját, azzal nagyjából le tudod tesztelni, hogy mit is bírna a lap tuningban, és win alól meg tudod csinálni és egyből benchmarkolni.
feszkók meg értékek procinként változnak. simán lehet, hogy két ugyanolyan prociból az egyik alapfeszen megy 4,2Ghz-t a másik meg 3,5Ghznél meghal. ha ésszel tuningolsz, nem lehet gond.memcsit állítsd 8xes szorzóra alapból, akkor 1600Mhz lesz, bár sztem ezt is tudod.
én kézzel szoktam megadni az értékeket, különben nem szereti a lapocska, és alapból jóval gyengébb értékeket jr be auton-n (pl 1600Mhz-n CL11-et a 2000Mhz-s cl 9es memcsihez...)
everest/aida kijrja a valós adatokat, az AMD OverDrive meg főleg kiírja, szerintem próbáld azzal a tuningot.
én 1,45V fölött már nem merek adni a prociknak, nehogy a füst kijöjjön belőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel 13900ks
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest