- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Miért gyűlnek hirtelen az iPhone 20 pletykái?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
joker1220
őstag
Majd csinálok ma fotót a bios rol de én tudom állitani azt a 2.66 ot amit írsz, rányomok és lehozza a menűt és kéri az értéket, tehát tudok rajta változtatni!

A ram feszkonál pedig a listában az értékek szinezve vannak 2.0V ig ugyanolyan szürke mint az 1,8, 2,1 az már enyhén narancsárga, 2,2 már narancs, 2,3 meg piros szinnel van a listában....
Itt van az alaplapom manual ja pdf ben , itt mindent meg tudsz nézni pontosan a bios beállításaimmal kapcsolatban

És a kérdéses résznél ezt írja:
System Memory Multiplier (SPD)
Allows you to set the system memory multiplier. Options are dependent on CPU FSB and the
(G)MCH Frequency Latch settings. Auto sets memory multiplier according to memory SPD
data. (Default: Auto)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gitáros topic
- XPEnology
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elemlámpa, zseblámpa
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- 2. és 3. generációs processzorok.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i5-10500
- SzoftverPremium.hu
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest