- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Apple iPhone 17 - alap
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
PH-User
addikt
válasz
darál0w #24968 üzenetére
Azzal kezdődött, hogy egy nap bekapcsoltam a gépet és már úgy postolt a BIOS, hogy "Q9550 @ 2.83GHz". Itt már furcsa volt. Na, BIOS-ba be, minden úgy van, ahogy akkor hagytam, mikor segítettél beállítani a rendszert. Na, save, reset. Újból "Q9550 @ 2.83GHz.
Már itt idegesített a dolog. Csináltam teljes BIOS nullázást, az sem segített, majd szétszedtem, összeraktam, s ez már segített, de most meg már, ha akármit is állítok rajta, nem lesz stabil a rendszer.Mitől lehet ez?
Alaplapi integrált videokártyát le kellett tiltanom, mert ha engedélyezve volt, akkor nem engedte használni az USB-s billentyűt, USB-s egeret és a PS2 egér portot sem.
Tiltás után működik minden.Mit gondolsz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Diablo IV
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest