Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
Dehogy számít, semmire nem jó, csak mutogatni. Az első kettőt azért használtam 1200 on folyamat mert annyira lazán vitte "kis" fesszel. Most csak 1000 en mennek, nem érez belőle semmit az ember. Meg jól néz ki, hogy a HD 4850 es PH 3dmar06 listán legalább ddr2 ben enyém a legjobb eredmény 1250 el cl5.

-
Louro
őstag
"...Bár most tanultam meg én is, hogy úgy sem tudom elfüstölni..."
Hát igen, elég régóta van beépített hővédelem a procikban. De azért jó nem arra hagyatkozni, hisz oké, elmennek a procik hűtők nélkül is, csak hát, akkor van egy jó procid, ami P1-es szintjét üti meg

Szerintem jó lesz az új gép, egy hétig kísérletezni fogok, hogy mit bír. Megvettem, a biztonságos szintig húztam (E8200 proci 3200MHz-en, nem ér nevetni). De meglessük, hogy mit bír feszemelés nélkül. Ha 10% felett lesz, akkor azt mondom megérte. Na meg VGA egy Hz-et se volt húzva
Jajj, de szégyellem most magam, ahhoz képest, hogy régen mennyit tuningoltam. Sose feledem amikor 50 Mhz-es procit 55-re húztam, aztán 60-nál már fagyogatott a gép 
És ramnál én másodlagosnak érzem az órajel (intelnél) másodlagos. Inkább az időzítés, ami számít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Autós topik
- ASUS routerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi