- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
Kezdetnek: A BIOSban a ramoknak a DDR voltage-nél, vedd le auto-ról és állítsd 2v-ra. Keresd meg a PCI-e frekit is és AUTO-ról állítsd fix 100Hz-re. A ramokat vissza kell osztanod, tehát a DRAM Frequencyt vedd vissza 800-ról 533-ra. Ez azért lényeges, hogy elsősorban a procid tuningjára tudj koncentrálni és ne a ramok legyenek a szűk "keresztmetszet". Ha ezek meg vannak nincs más dolgod, mint az FSB-t vagy is a CPU Frequency-t állítsd 266-ról 333-ra első lépésben. A ramok feszültségén kívül másnak ne adj plusz feszt. Először az alapfeszes órajelet érd el, már mint amit maximum stabilan képes a procid elmenni. Utánna Orthos vagy Prime95 64bit 32bit teszt, előbbi minimum egy óra BLEND teszt 9-es prioritáson, utóbbi 2 óra min. Ha stabil akkor az FSB-t emelheted feljebb. Közben folyamatos teszt. Minden egyes állítás után stabilitás teszt. A procid működési frekvennciáját pedig úgy tudod kiszámolni, hogy a procid alap szorzója az marad 8x-os és ezt meg kell szoroznod az FSB-vel amit ugyebár egyre növelsz. A kettő szorzatából megkapod az órajelet. Tehát ha első lépésnek ezt teszed meg akkor 8x333=2664Mhz -et fogsz kapni.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
trunsel #12768 üzenetére
Pontos adatait a gépednek a táptól az utolsó meghajtóig írd le légyszi az adatlapodba a cuccokhoz. Had nézzem meg miből is áll a rendszered. Konkrétan az alaplapod pontos típusára is kíváncsi vagyok. A Gigabyte-nál is vannak lapok (GA-M61) amik nem igazán komálják a tuningot.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
trunsel #12766 üzenetére
Az jó! Már ezer éve nem használtam. Azt sem tudom mi a jelszó
De ennek itt a helye a fórumban nem MSN-en.
Akkor próbáld meg első körben az FSB-t átlőni 230-ra. Azért nem indult el azokon a beállításokon, mert visszatette alapra magát, mivel nem volt biztonságos az indításhoz. Ezért csökkentsd az fsb-t.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
trunsel #12764 üzenetére
A CPU clock ratio az a processzor szorzója aminek a segedelmével megszorzod az FSB-t (CPU Frequency-t) és megkapod a magonkénti CPU (processzor) órajeleit. A CPU clock-ot hagyd auto-n! Ha Giga lapod van a bios főmenüben nyomj ctrl+f1 kominációt és előjön egy rejtett menü amiben a HT (Hyper Transport) Szorzóját vagy frekvenciáját tudod állítani. Ez AM2-es deszkáknál illetve prociknál maradjon 1000 alatt, vagy max egy hangyányit felette. Ezért ha abban a beállításban szorzót találsz akkor tedd 5-ről 4x-esre vagy ha freki van megadva akkor tedd 800Mhz-re.
A Prohardveres adatlapodon a cuccaidat pedig légyszi töltsd ki, mert ezzel sok felesleges kört megspórolhatsz. -
Gyufaaa
veterán
válasz
trunsel #12762 üzenetére
PCI-e frekit fixáld 100-ra. CPU Frequency: 200-ról 240-re. HT -t pedig állítsd 4x-esre vagy 800Mhz-re. A feszekhez a ramokon kívül ne nyúlj! Alapfeszen el tudod érni a 3Ghz-et. Ha ez meg van akkor teszt orba szájba! Orthos Blend teszt 9-es prioritáson minimum 1 órát! Ha így nem indul, vagy kifagy az op akkor vedd vissza az FSB-t. Először mindenképp teszteld mennyit tudsz elérni alapfeszen stabilan.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
krisz0531 #12760 üzenetére
Ennek a topiknak a legelső hozzászólását olvastad? Ha nem tedd meg először. Ott le van írva milyen procinak mennyi feszt adhatsz max illetve a ramok és beállításokat is végig tudod olvasni. Ha ez megvolt és nem tiszta esetleg valami akkor még kérdezz, így érthetőbb lász a válaszainkban a miért is.
A windsor nem hiszem, hogy 3.4Ghz felett egy kicsivel is stabil lesz. Max szarrá feszelve ami nem éri meg. Alapfeszen szerintem ha a 3300mhz-et el tudod érni az már jó. De 1.5v max el tudod érni a 238-as fsb-t 14x-es szorzóval. A ramoknak pedig igen. Adj 2v-ot. De mindenképp olvasd el figyelmesen az első hsz-t.
-
-
Gyufaaa
veterán
válasz
kris07 #12599 üzenetére
A biosban először is a pci-e frekit keresd meg és fixáld be AUTO-ról 100Hz-re! A feszültségeknél keresd meg a ddr2 feszkóját és adj neki fix 2v-ot. Következő lépésben a ramjaid működési frekijét oszd vissza, azaz állítsd át 800-ról 533-ra. Ha ez meg van akkor alapfeszen hagyva a procit emeld az FSB-t. Ahogy a procid adatait böngészem 6-os és 7-es szorzója van. Nem tudom ez mennyire valós. Nem volt még ilyenem. De ha 7-es a szorzó akkor az FSB-d gyárilag 333. Ahhoz, hogy magasabb órajelet érj el ezt az értéket kell feljebb emelni. Tehát 333-ról vidd fel 400-ra, így a frekid (gyári 333x7=2330) 400x7=2800Mhz lesz magonként. Ha ezek meg vannak akkor teszt ezerrel. Ha a teszt alatt stabilnak mutatkozik, akkor mehet feljebb az FSB. Ha sikerült a végleges teljesítményt elérni, akkor a ramok következnek.
Remélem érthető
-
Gyufaaa
veterán
Kingmax nem rossz. Alap és viszonylag jól tűri a tuningot. Tuningramból viszont van választék dögivel, a lapod pedig bármelyiket szeretné. De nézz körül Ősembernél. Van egy két finomsága..
-
Gyufaaa
veterán
Boldog Új Évet skacok!
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Tompo92 #12382 üzenetére
Sajnos a mindennapi használatra azokat a procikat nagyon nem lehet széttuningolni csak szarrá feszelve ami pedig nem éri meg. Ezért ajánlottam neked, hogy használd elfogadható feszen ami 1.45, 1.475v és 238x14-es szorzón. Nekem annyin röhögve ment. Nem sokat emeltem az órajelen, de a magasabb FSB jól jött. Bár alapból sem rossz az a proci...
Még annyi, hogy a te lapodon van valami gyári overlock vagy mi. Valami turbo mod amit ha bekapcsol +10%-ot rádob a procira. Azt próbáltad már?
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Tompo92 #12379 üzenetére
Nem egy ördöngősség. A progiban be tudod állítani azt is mennyire tuszkolja meg a procit, illetve, hogy milyen progi segítségével mérje a hőfokot a stressnél. Én ki szoktam kapcsolni, a belső mérést, mert a lap szenzijével ha méri az nem biztos, hogy pontos. Az everestben közben a cpu mag 1 illetve 2-őt nézd közben. Aztán csak start a stress indításra.
Az orthos az valamivel egyszerűbb. Próbáld meg azzal. Főablakában válaszd a Blend tesztet és tedd 9.es prioritásra. Aztán katt a startra.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Tompo92 #12374 üzenetére
A tuningodat nagyban befolyásolja a ramok teljesítménye is. Ha az FSB-t emeled a procinál nő a ramok frekije is. A 6400+-nak a max szorzója 16x-os tehát, az fsb-t emelted ahhoz, hogy elérd a 3.5Ghz-et. Mennyin ketyegnek most a ramok? Everest segít.
UI. Ahogy az adatlapodat nézem a ramjaid valószínűleg bírni fogják, mert 1066-osak, bár a procid csak 800Mhz-ig kezeli őket.
-
-
Gyufaaa
veterán
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Tompo92 #12282 üzenetére
Az adatlapodon a cuccoknál töltsd ki légyszi, hogy milyen vasad van. Minél több infó az alkatrészekről annál könnyebb lesz a "segítődnek" választ adnia a kérdésedre! 6400+-os prociból, nagy mákkal és szarrá feszelve tudod, egy "bivaj" deszkával kihozni léghűtéssel a 3500 Mhz-et. 3400-at sikerült próbaképpen anno stabilizálnom 1.5v-al. Egy jobb tanács mint szarrá feszelve emelni az órajelet. Próbáld meg magasabb fsb/alacsonyabb szorzóval, tehát FSB: 238-240 között, Szorzó: 14x a fesz pedig 1.45-1.5v között. Ha a ramjaid is bírják, így nem lesz "szarrá feszelve és a rendszerműveletek is gyorsabbak lesznek. Ha régebbi deszkád van, figyelj a HT-ra is. Lehetőleg ne menjen 1000 fölé. De előbb olvasd el az 1.hsz-t!
-
Gyufaaa
veterán
-
Gyufaaa
veterán
válasz
morenever #12203 üzenetére
Milyen oprendszert használsz? A lényege az lenne a kérdésnek, hogy lépj a start menübe, kattints a sajátgépre jobb klikkel és kezelés fülre. Azon belül a tárolás/lemezkezelés menüben látod a vinyót? Ha igen, akkor vagy adj neki egy betűjelet, vagy módosítsd a meglévőt.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
antal27 #11854 üzenetére
Annál a lapnál nem a bios a baj. Az csak és kizárólag a gyári órajeleket szereti. Ha eltérsz tőle van, hogy beindul mintha semmi sem történt volna van, hogy úgy megmakacsolja magát, hogy az istenért nem tudsz csak cmos-al életet verni bele. Küzdöttem én is vele. A miértjét nem értettem én sem, de a tény az tény sajnos. Deszkát kell váltani. Ha a deszka jelzi, hogy baj van, akkor baj van.
Vagy elfogadod, hogy állítgatni kell. (csak meg ne adja magát) Minimális összeg ráfordításával szerintem érdemes lenne lapot váltanod.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Ronaldo_23 #11789 üzenetére
Elsődlegesen olvasd el a topik első oldalát Ha nem tiszta valami a leirtakban, utánna tedd fel a kérdéseket, így könnyebb lesz neked is.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
peetmaster #11745 üzenetére
Minden kezdet előtt olvasd el az első hsz.-t. Ha meg van és valami nem tiszta gyere vissza. Hasznos kis olvasmány mindenképp az alapokhoz. Ha játszani szeretnél inkább a magasabb órajel a nyerőbb, ha tömöríteni/kódolni a magasabb fsb. De előbb az első hsz.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
CSiMi_ #11582 üzenetére
Procituning van? Lehetséges a lapod nem komálja a ramokat, bár az OCZ nem igen szokott b@szakodni. Hűtésekkel minden oké? Hőfokokat nézed? A Ramokra pedig ha a memtest valóban hibát szór akkor muszáj vagy kipróbálni más ramokkal is. Ha ezt már tapasztaltad akkor ez egy irányadó lehet...
-
Gyufaaa
veterán
Zsiiir!
Részemről az öröm.
Az a hőmérséklet rendben van. Elég kis kazánka a picúr.
Bár ha tudsz tegyél be elé egy ventit a ház oldalába, vagy a hátuljába ami elszívja róla a meleget. Tudjon cirkulálni a levegő. +hűtés nem árt.
Még egy utcsó kérdés. A Ramokat áttetted? A DC-vel felgyorsítod a ramhasználatot is. Érdemes.
-
Gyufaaa
veterán
Feszkót még ne is adj neki, de szerintem ott a bibi még mindíg a ramjaidnál lesz. Nem mennek egymás mellett DC-ben. Ez sem egy jó jel a "tuninghoz". Az E-Mailt megkaptam, igen
Onnan szívom az infót.
A Ramokat közvetlen egymás melletti slotba tetted?
Mert én az everestből azt olvasom, bár egymás mellettiben vannak, de nem az első kettőben hanem az utolsó kettőben.
A Memória frekit ott tudod állítani ahol az fsb-t is. Az alatt van a Memory Frequency beállítás. Ott állítsd majd át azt is az fsb-vel együtt 200-ra, hogy a DRAM/FSB arány 1:1 legyen.
Ha a ramokat átrakod a két első slotba egymás mellé és nem mennek dualban, (esetleg nem indul el a vas) akkor a tuningba azok szólnak bele. Akkor tegyél egy próbát egy modullal. -
Gyufaaa
veterán
válasz
MikiASD #8677 üzenetére
Én Zalmann körül nézegetnék olyan árban, de egy Cooler Master Hyper is jó választás szerintem.
A cuccaidat töltsd ki pontos típusokkal az adatlapodon. Így könnyebb tájékozódni.
csinyo:
A ramjaid 3200 (400) asak. Próbáld meg, biosban a frekijét feltolni, mert csak 166-on mennek. Mikor ezt feljebb állítod akkor a procit is told fel 200-ra. Elméletileg hardvereidnek bírnia kell.
-
Gyufaaa
veterán
Amitől neked újra indulhat az szerintem a ramok végett van. Megnöveled az fsb-t 200-ra (400Mhz) a ramjaid viszont csak 166 (333-asok). Nem bírják az iramot. Adj neki feszt.
(a ramoknak. Az első hsz ben el tudod olvasni mekkora feszültséget érdemes adni max a hardvereknek.) Ha tudsz küldj egy everest riportot is légyszi.
-
Gyufaaa
veterán
Bocsi, de egy kicsit zavarnak a számok.
400-ra az FSB-t? Egy manual biost beállítási képet tudsz belinkelni mit állítasz? Mert annak a procnak 11-es volt a szorzója és 200-as fsb-t vitt max. Vagy te már az effektív frekire gondolsz 400-alatt? Úgy jeleníti meg a lapod? Egy képet a beállításról légyszi linkelj be nekem. Szerintem annak a lapnak is vinnie kellene, dehát vannak érdekességek.
Nem tudok sajna letölteni róla Manual-t.
-
-
Gyufaaa
veterán
válasz
robotjatek #8587 üzenetére
Hát igen. Azt a tápot előbb cseréld le mint a procid hűtését.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
robotjatek #8582 üzenetére
És még mit ki lehetne hozni a cuccból
-
Gyufaaa
veterán
Persze.
Az az órajel amin alapból ketyeg minden proci, csak egy kiindulópont amin tutira stabil. A többi rajtad és a deszkán "áll vagy bukik". 2.9Ghz ig szerintem tutira fel tudod tornászni stabilan alapfeszen. Tehát semmi mást nem kell tenned, mint az fsb-t emelni. De előbb olvasd el ennek a topiknak az első hsz-ét. Mindenképp!
-
Gyufaaa
veterán
Abban a lapban van egy lehetőség +10% rádobására egy gombnyomással. De szerintem a feszhez még korai lenne nyúlnod. Előbb alapfeszen próbáld meg mit lehet kihozni a prociból. kb 2.9-3.1Ghz között mozog a vége, amit nagy eséllyel szoktak vinni alapfeszen is. A fölött már nem érdemes húzni, mert még +100Mhz-ért szarrá kell feszelned a procit. Szerintem.
Hulk24: Az kemény lenne.
-
Gyufaaa
veterán
-
Gyufaaa
veterán
"azt meg zárójelben kérdezném, hogy az én 5000+ -os CPU-m és a fenti konfigban leírt 5200+ -os között mi a külömbség? mert alapom mind a 2 2600 MHz."
A típusaNem tudom a tiéd milyen magos? De ha Bisbarne akkor a tied csak 2x512kb L2 cash-es ez pedig 2x1mb (windsor)
Teljesen normál adatok szerintem alapórajelen.
CTRL+F1 kombinációva hívható elő ugyan úgy egy almenü. Ott tudod beállítani ugyszint. -
Gyufaaa
veterán
-
Gyufaaa
veterán
Rendben. Bár a 230 pont a legmagasabb lehet a gyári szorzó végett. De az nem baj! Valóban, kettesével lehet állítani azon a deszkán. Teljesen jó lesz az úgy.
Nem tudom még meddig leszek, de már nem sokáig.Megöl asszony
Azért majd írd az adatokat. Kíváncsi leszek az eredményre.
Noh meg, hogy lesz-e netem ettől a .......... UPC-től
-
Gyufaaa
veterán
azt az fsb és a HT szorzójából tudod meg. A rejtett menüben amiről beszéltünk, ott állítsd a HT speed szorzót 4x-esre és nem lesz vele gondod. Így ha 225-ös FSB-t állítasz és a szorzót 4x-esre teszed, akkor 900Mhz-es HT frekit kapsz. Ha netán eléred a procival a 250-es FSB-t abban az esetben már szórzót is vissza kell venned 3x-osra, hogy az FSB + HT Speed szorzatából kapott eredmény ne menjen 1000 fölé. De ez utóbbi alapfeszen nem hinném, hogy meg lesz tehát ne foglalkozz vele. Csak hagyd a HT szorzót 4x-esen és emeld fokozatosan majd az fsb-t.
(CPU Frequency)
-
Gyufaaa
veterán
A PCI-E frekit hagyd úgy. Az tökéletes. A Proci fesz is jó. Hagyd úgy alapon. Igen. Az ki is van szürkítve.
K8 <-> NB HT Speed Auto-ról állítsd majd 4x-esre. Más ami az almenüben van minden maradhat.
Ramoknak mindenképp adj 2v- feszt. Mert nem fogják bírni az iramot. Az pedig nem sok.
Én egy ugyan olyan deszkában mint neked van alapfeszen hajtottam gyárí hűtővel egy 4800+-t 3Ghz-en. Ameddig a feszkót nem piszkálod elég lesz a gyári hűtő. Orthos alatt kb 70-72 fokra is felmehet. 80 fok fölé azért ne engedd.Ha netán fölé menne akkor be kell szerezni egy izmosabb hűtést. Nah de ez majd az eredmény után. Addig részletkérdés. Hajrá
Milyen tápod van? Pontos típus ha lehet.
-
Gyufaaa
veterán
Nos.
MB Intelligent Tweaker(M.I.T.) Ezt keresd a főmenüben! Ezen belül tudod állítgatni a legfontosabb paramétereket.
CPU Frequency [200] ez az alap beállítás. Ami a zárójelben van érték állítsd át 225-re első nekifutásra.
PCIE Clock [100Mhz] Ez gyárilag alap értéken szokott lenni. Ezt lődd be fix 100-ra ahogy itt is van.
CPU Clock Ratio [Auto] Ez maradjon auto-n (processzor szorzóját tudod itt állítani.)
DDR2 Voltage Control [Auto] Ram feszültség. Ezt állítsd 0.2.v-ra
CPU Voltage Control [Normal] Ezt az értéket egyenlőre hagyd alapon. Processzor fesz.
Normal CPU Vcore 1.3500VHa ezek meg vannak lépj vissza a BIOS főmenübe és nyomj egy ctrl+F1 kombinációt. Ott meg fog jelenni azt hiszem a 3. menüpontként egy új állítási lehetőség amibe ha belépsz lesz egy HT frekvencia állítási lehetőség. Egy szorzó. Ez alapon AUTO-n van. Ezt tedd rá 4x-es szorzóra. HT (Hyper Transport) mindig 1000 alatt legyen AM2-es lapnál.
No. Ezekkel kezd és tesztelj.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Dj. FreeBoy #8510 üzenetére
Csá!
Kezdetnek: A Biosban állítsd a ramok feszültségét fix 0.2v-ra. A PCI-e frekit lődd be fix 100Hz-re. A processzor szorzóját hagyd alapon. Először csak az fsb-t emeld olyan 225-230-ra. kb annyit megy el alapfeszen az a proci. (lehet, hogy visz majd többet is. Ezt majd megtapasztalod.) A Bios főmenüben nyomj majd egy ctrl+f1 kombinációt. Ott előjön egy +menü amiben a HT-t fogod tudni állítani (szorzót) Azt állítsd 4x-esre. Egyenlőre ennyi.
Minden fsb emelés után tesztelj Orthossal 9-es prioritáson Blend tesztel.
Először alapfeszen próbáld meg mennyit megy. Feszhez csak akkor nyúlj,, ha már a proci hibázik. Bár annak a vga-nak a 3Ghz elegendő. -
Gyufaaa
veterán
válasz
Sillent #8485 üzenetére
A Feszt csak akkor emeld, ha van hozzá megfelelő hűtőd is. Az fsb emelést nem biztos, hogy csak a procid nem bírta. A Ramokról sem kell megfeletkezni. Adj neki 0.2v-ot (RAMOKNAK!). A PCI-E frekit lődd be fix 100-ra! Az FSB-t utánna kezd el felfelé tornászni. A feszhez egyenlőre procnál ne nyúlj. Csak abban az esetben amikor már instabil a rendszer. Tesztelj minden rendszer induláskor, miután fsb-t emeltél. Orthos 9-es prioritáson (Blend test). Minimum 1 órán át hibátlanul fut, veheted stabilnak.
UI: Milyen deszka van alatta?
Nem látni az adatlapodon.
-
Gyufaaa
veterán
Ne kapásból a feszhez nyúlj. Csak akkor, ha már nem bírod tovább húzni a procit hiba nélkül. Lehet kifogtál egy tuning proct. De ezt neked kell megtapasztalnod. Emeld az fsb-t, ameddig bírja alapfeszen. Közben tesztelj! De mindenek előtt az első hsz-t olvasd el!
Henker2: Előbb te is az első hsz-el kezd. Utánna ha valami nem tiszta jöhet a kérdészuhatag.
Az pedig, hogy mit bír a cucc majd elválik tesztek alatt.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Sandormaster #7714 üzenetére
Tapasztalatom szerint a Prime95 soká dob hibát. Orthost vagy OCCT-t használok. Mostanában az utóbbit.
UI: Orthos csak két magot kezel amúgy is.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
R1200GS #7473 üzenetére
Ne hagyd automatán a feszt. Te adagold neki. 1.36v kap alapból akkor adj neki 1.4v de max 1.45-öt. Ha tuningolni akarsz az feszemeléssel is jár. A Ramoknak adj fix 0.2v-ot a PCI-E frekit lődd be fix 100hz-re. Sajna az a 4*1gb ram sem a legjobb a tuninghoz. Ha netán nem bírják az iramot oszd vissza őket.12.5 szorzón próbáld meg előbb a tuningot, hogy mekkora frekit tudsz a procból kisajtolni. (előbb a szorzóval állítsd). Ha meg van a legmagasabb órajel akkor ahhoz mérten próbáld visszavenni a szorzót és az fsb-t emelni.
-
Gyufaaa
veterán
Tudom, nem ide vág, de egy ötlet valakinek? Skacok. HELP! Van egy Asrock K8NF6G-VSTA alaplap. Bootoláskor kiirja, hogy: "MAC adress are invalid in both CMOS and Flash!" Ha nyomok egy F1-et akkor megy is tovább gond nélkül. DE! Nem működik a hálókártya. Ez gondolom ennek a hibálya végett lehet. Az érdekes, hogy érzékeli a kábelt ha rádugom, de nem tudok csatlakozni és a NIC led sem villog. Full sötét. Valaki esetleg tudna ebben segíteni mi is lehet a gebasz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- OLCSÓ MONITOROK
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged