- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
1hsz + 1 kis kisérletezés ...
-
qdak
addikt
válasz
Dr. Romano #4026 üzenetére
hi
aham közben készülödtem :$ bocsi
lipi67 nem tudom jó az ne menjen szerencsétlen proc mindig huzvacsak ha játszok -
qdak
addikt
válasz
Dr. Romano #4007 üzenetére
-
qdak
addikt
hello
nem indul ujra a gép, simán kivág CS böl, ha nem orthos stabil. amugy aszem itt is olvastam vhol h a CS nagyon érzékeny erre.MOD:
@ 1#HSZ: Finomhangoláshoz egy-egy komolyabb játék sokkal hatékonyabb, pl. CS Source, Oblivion, Prey, stb., ezek ált. pár perc után elszállnak ha nem teljesen stabil a rendszer, és maga a tesztelés is sokkal izgalmasabb. -
qdak
addikt
válasz
TazLeacher #3962 üzenetére
vagy kifogtál 1 antituning példányt
figy bár az inteleket nem ismerem de progival meg tudod nézni h mien procid van, vagy kiveszed bizti rajta van
de a 2700 azért elég kevés nem álitottál v mit el véletlen ? esetleg inre gondolok...
bios reset proba ?szakos3 ilyenem volt 1.75V on 2985 mhz t ment persze ott már használhatatlan ...
meg ekkora feszt álando használatra nem ajánlott... én 2400 on használtam @ 3800+ -
qdak
addikt
ez most a te procid ? vagy ezt nézted ki ?
sztem a két 3,2 mag nem felel meg 1 6,4 esnek
gyorsirótár az ugy jó ahogy van
attol függ mire meg mennyire sok pénzed van de saját véleményem szerint ez a 6.4 es megteszi még ...ha iened van
de ha ujat vennék tuti Q6600 ot vennékBlood Mage hoyg hogy ezt állitotta be a win ?
-
qdak
addikt
válasz
LCHRISTOPHER #3949 üzenetére
amig a proci birja/nem melegszik tull (saját véleményem haogy 60C' környékén jo megálni már ...)
ezt ki kell probálni nincs rá szabály most hány C' megy a proc ? -
qdak
addikt
-
qdak
addikt
tudom és igazad van de ezen a szar DFI n tudom álitani (CPU VID controll néven) alatta (CPU voltage adjusting ) ha kell teszek képet rolla h tényleg tudom álitani
de amuyg értem h mit mondasz de akor mér igy van a lapomban ?MOD: értem én h álando érték meg érthetö amit elmondtál pár napja
mod2 nem kell kötél , közbe talán arra gondolok ha rosz VID et álitana be a lap magátol a prochoz azért tod álitani sztem ...
-
qdak
addikt
mennyire akarod huzni ?
feszt akarsz adni neki vagy csak ami megy alapbol ?
1x probáld meg mit bir win alatt ClockGen 1.0.5.3 programmal -
qdak
addikt
köszi én is végig olvastam.
én pl csak win alatthuzom most biosban csak 1 kis feszt adtam neki +0,1 v 0.2 azt ha kell adok neki 2000@2330
amit viszont nem tudok miért van: a cpu hőmérséklet stabil, de a dioda hőfok ugrál akár 20C' ot is fel le ez miért lehet ?mod: még vmi látam pár hejen iet h ha huzod a procit mindig jobban huzhato lessz :s hát én ezt nagy kamunak tarttom sztem csak amortizálodik ... erre mit mondotok ?
még mod: vmi olyan progi amivel tényleg le7 feszt álitni win alatt ?
-
qdak
addikt
-
qdak
addikt
-
qdak
addikt
mi az a VID ? az mien feszko pontosan ? nekem is van a sima mellet :S
(#3821) nepszter1 hát tuningal biztos elöbb hal meg de aztem adigra már a 2. uj cpu t veszed mire meghalna ...
-
qdak
addikt
válasz
nepszter1 #3788 üzenetére
igen csak probáld ki kisebb feszültségekkel is hátha birja azon is az adott MHz-t, (ram, cpu)
az 1 hsz ben linkelt teszt progikkal vagy játékkal teszteld le h stabil e(#3787) *Z/\ck* gyári hűtésel hány fokos a cpu ? az előzőkben linkelt "clock gen" programot ajánlom neked is.
-
qdak
addikt
válasz
nepszter1 #3779 üzenetére
ezt a progit szedd le, win alatt tudod huzatni a gépet vele sajna nem vágom h hány mhz en használja a ramjaidat 800 ra tipelek akor az 1066 ramjaidnak birnia kell.
1x nézd meg mit bir fesz nélkul kiváncsi vagyok -
qdak
addikt
válasz
nepszter1 #3775 üzenetére
ezt nézegesd meg
ott az fsb frequency, CPU Voltage, esteleg: DRam Voltage ezek megvannak ? -
qdak
addikt
köszi a válaszod
most dfi lappal vacakolok nem találom a ram visza osztot szegények 460 felett kezdenek hibádzani 480 nál már fagy igy csak kb 23xx MHz ig tudom huzni a gépet pedig tuti birnátovább ( 2300 on 460 as ramokkal atom stabil)
te tudsz vmit a win alatti feszültség álitásrol ?
-
qdak
addikt
van oan progi amivel win alatt tudok proci feszt álitani ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged