Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Skynet258 #760 üzenetére
"Ezt mindíg is kiirta, vagy csak mostanság (esetleg cseréltél procit, vagy biost)?" Ezt csak akkor írja ki, ha állítok vmit a proci értékein. Alapbeállítások (alapórajel) esetén nem izélget, hogy "CPU is unworkable or has been changed", csak amikor változtatok, akár lefelé, akár felfelé. Végül is igaza van, mert tényleg "has been changed", de miért nem tetszik neki?
Azt sem értem, h ha a BIOS-ban vissza akarok mindent állítani alapjáratra, és ezt az "Optimized Defaults" opcióval próbálom tenni, akkor a 800 MHz-es proci órajelét 533-asra (!) állítja vissza, tehát alacsonyabb értékre állítja az alapnál is. Ez itt látható.
A fenti képen az is látszik, hogy nem lehet külön állítgatni az egyes értékeket, pl. FSB vagy időzítés, stb. A "System Memory Frequency"-t is csak akkor lehet állítani, ha pl. a "CPU Operating Speed"-nél "800 (133)" értéket állítok be. Itt a "(133)" a lényeg, ekkor a System Memory Frequency"-t lehet állítani 100 ill. 133 MHz-re, valamint Auto-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Láncfűrész topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest