Hirdetés
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
IO.sys #46484 üzenetére
Szóval, a dolog bonyolultabb. Tehát amikor nekikezdtem ennek az egésznek, első lépés volt az XMP1 profil engedélyezése, a 3200 MHz beállítása, majd csak utána kezdtem neki az offsetes alulfeszelésnek. Ez így működött, csakhogy észre vettem, hogy az offsetes alulfeszelés miatt, a RAM gyári időzítése, egy rosszabb értékre állt át. Magyarán, ennek a RAM-nak [link] a gyári 16-18-18-36-as időzítésről, 17-18-18-36 lett.
Amennyiben az offsetes alulfeszelésről visszaálltam Auto-ra, abban a pillanatban a RAM hozza a gyári időzítéses értékeket.
Tehát jelenleg azzal küszködök, hogy non K-s prociról lévén szó, alulfeszeljem offset módban, ami jól működik, de valahogy a RAM-ot is jó lenne a gyári értéken használni. Na, ez nem megy nekem, mivel eddig ilyesmivel nem foglalkoztam, mivel a korábban 5 évig használt i7 4790-et, csak beraktam, azt hadd szóljon.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest