- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Worker
aktív tag
Sziasztok!
Olvasgattam a topikot, tuzetesen tanulmanyoztam a hosszabb tuning-leirast (asszem ragadozo - vaniliasronk tollabol), de sajnos nekem annak jelentos resze teljesen kinai, pedig nagyon feszultem a monitor elott, h ertsem mi a helyzet.
A procimat szeretnem huzni (Crysis-nek kene meg 1 kis kakao
), es ehhez kerem a segitsegeteket.
Amit tudni kell:
Gigabyte sAM2 GA-MA69G-S3H
2*1024MB DDR2 1066@800 KINGMAX
AMD ATHLON 64 X2 4400+ AM2 (Brisbane, gyari hutovel, de meglehetosen jo hofokon mozog ezzel is, sztem birna a huzast homerseklet szempontjabol)Mivel a lap nem tamogatja az 1066-os ddr2-t, ezert megy 800-ban, de gondolom ez legalabb elonyomre valik huzas teren, mert ugy tudom, h a proci fsb-jehez kell 'hozzaemelni' a memoriak orajelet szamolgatas soran (ezt a reszt se vagtam a leirasban, nekem magas volt...).
Valaki helyettem kiszamolgatna, amire szuksegem lehet huzas kozben, es leirna, h mit es hogyan allitgassak at a BIOS-ban, milyen beallitasokkal probalkozzam?Elore is kosznoom a segitseget!
Új hozzászólás Aktív témák
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Formula-1
- Formula-1 humoros
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest